Finnseco Kuitulaasti

Polymeerimodifioitu kuituvahvisteinen sementtipohjainen ohutrappauslaasti, jonka maksimiraekoko on 0,6 mm.

CE

Finnseco Kuitulaasti

Polymeerimodifioitu kuituvahvisteinen sementtipohjainen ohutrappauslaasti, jonka maksimiraekoko on 0,6 mm.

Kuvaus

Polymeerimodifioitu kuituvahvisteinen sementtipohjainen ohutrappauslaasti, jonka maksimiraekoko on 0,6 mm.


Ominaisuudet

Käytetään eristerappausjärjestelmien liima-, verkotus- ja tasoituslaastina sekä betoni-, harkko-, levy- ja tiilirakenteiden tasoituslaastina.


Käyttökohteet

Asuin-, liike-, teollisuus-, varasto- ym. rakennukset.


Riittoisuus

1,5 kg/m²/mm. Eristeen liimauksessa n. 4 kg/m², verkotuslaastina n. 9 kg/m² (6 mm kerrosvahvuudella)


Maalausolosuhteet

Ilman, laastin ja alustan lämpötilan on oltava vähintään +5 °C. Työskentelyä kuumalla ilmalla, kovassa tuulessa, suorassa auringonpaisteessa, sateessa ja sateen edellä tulee välttää.


Pinnan esikäsittely

Käsiteltävä pinta puhdistetaan liasta, pölystä ja suoloista esim. paine-vesipesulla. Homehtuneet, sammaloituneet ym. pinnat pestään Tikkurilan Homeenpoistolla käyttöohjeen mukaisesti. Ulkonevat epätasaisuudet poistetaan mekaanisesti, ja isot kolot paikataan Finnseco KL+ -korjauslaastilla tai harkkotyypille soveltuvalla korjauslaastilla. Lisälämmöneristettävät pinnat oikaistaan ja vahvistetaan työselityksen mukaisesti. Sileät ja lasimaiset betonipinnat tulee aina käsitellä mekaanisesti riittävän pintaprofiilin aikaansaamiseksi ja sementtiliiman poistamiseksi. LAASTIN VALMISTUS: Finnseco Kuitulaasti lisätään puhtaaseen veteen ja sekoitetaan koneellisesti tasalaatuiseksi massaksi, minkä jälkeen sen annetaan vettyä n. 10 min. ennen uudelleensekoitusta ja työn aloittamista.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Liimaus: Liimalaasti levitetään kauttaaltaan kiinnitettäviin eristelevyihin kampalastalla. Tämän jälkeen levyt painetaan kiinni alustaan ja tiiviisti toisiaan vasten. Saumoihin ei saa jäädä laastia tai avoimia kohtia. Verkotus: Kuitulaastia levitetään eriste- tai rappauslevyn päälle n. 3-4 mm paksuinen kerros laastiruiskulla tai käsin teräslastalla. Finngard Lasikuituverkko upotetaan tuoreeseen laastiin. Verkot limitetään toisiinsa vähintään 100mm. Toinen 2-3 mm paksu laastikerros levitetään ja viimeistellään aikaisintaan seuraavana päivänä alemman kerroksen levityksestä. Tasoitus: Mineraalisten alustojen tasoitus tehdään kahteen kertaan, jolloin saadaan suojaava ja alustan struktuurin peittävä rappaus. Finnseco Kuitulaasti levitetään laastiruiskulla tai käsin teräslastalla. Tarvittaessa rappaus vahvistetaan Finnseco Lasikuituverkolla. Laastikerroksen on annettava kovettua 1 vrk/mm ennen jatkokäsittelyä.


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi