Intact 8

Sileän ja kovan pinnan jättävä, vesiohenteinen, nopeasti kuivuva, kestävä kalustemaali sisäkäyttöön.

M1
Avainlippu
MED
  • Erittäin kestävä kalustemaali ammattikäyttöön
  • Sileä ja kova pinta
  • Tutkitusti turvallinen
  • 808
  • 8 m²/l
  • 10 m²/l
  • 4 h
  • 2 h

Lopputulos

  • Himmeä

Kuvaus

Sileän ja kovan pinnan jättävä, vesiohenteinen, nopeasti kuivuva, kestävä kalustemaali sisäkäyttöön.


Ominaisuudet

Sisämaalaukseen puu- ja metallipinnoille. Soveltuu sekä korjaus- että uudismaalaukseen.


Käyttökohteet

Ovet, listat, ikkunanpuitteet, kalusteet, kaiteet ja pylväät ymv. kuivissa ja kosteudelle alttiissa sisätiloissa.


Riittoisuus

8–10 m²/l.


Ohenne

Vesiohenteinen


Työtapa

ruiskutus, sivellin, tela, mohairtela, huopatela


Maalausolosuhteet

Maalattavan pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +10 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 60 %.


Pinnan esikäsittely

Maalaamaton pinta: Puhdista uudet pinnat huolellisesti liasta ja pölystä parhaan mahdollisen tarttuvuuden varmistamiseksi. Pohjamaalaa uudet puu- ja puukuitulevypinnat, metallipinnat ja erityistä tartuntaa vaativat pinnat Intact Primerilla. Imevälle eli huokoiselle alustalle suositetaan ensin pohjamaalausta 5–10 % ohennetulla Intact Primerillä ja välihiontaa. Tämän jälkeen pinta maalataan ohentamattomalla pohjamaalilla. Kellastuneet ja oksaiset puupinnat pohjamaalataan Multistop-eristyspohjmaalilla. Ennen maalattu pinta: Pese aikaisemmin maalatut pinnat Tikkurilan Maalipesulla ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista heikosti kiinni oleva maali kaavinraudalla. Hio kovat, kiiltävät ja tehdasmaalatut maalipinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Kittaa kolot ja syvennykset Presto Pikasilotteella ja hio kitatut kohdat. Pohjamaalaa kitatut kohdat ja tarvittaessa koko pinta Intact Primer -pohjamaalilla.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Sekoita maali huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä, ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä siveltimellä tai ruiskulla 1–2 kertaa. Suurille pinnoille maali kannattaa levittää ensin telalla tai ruiskulla ja tasoittaa sen jälkeen siveltimellä. Parhaiten maalaukseen soveltuvat keinokuitusiveltimet, joiden harjasten päät ovat monihaaraiset.


Huoltomaalaus:

Mikäli aikaisempi maalaus on tehty samalla pintamaalilla, voidaan huoltomaalaus tehdä suoraan sen päälle ilman pohjamaalia. Ks. Pinnan esikäsittely.


Työvälineiden pesu


Huoltomaalausohjeet

Tarvittaessa aikaisintaan n.1 kk:n kuluttua maalaamisesta. Puhdista pinta neutraalilla (pH 6–8) astianpesuliuoksella ja pehmeällä harjalla, pesusienellä tai siivousliinalla. Puhdista erittäin likaiset pinnat heikosti emäksisellä (pH 8–10) pesuliuoksella esim. siivousliinalla tai pesusienellä. Huuhtele pinta huolellisesti. Pintakäsittelyn jälkeen pintoja on käsiteltävä varoen muutamien viikkojen ajan, sillä tuote saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä normaaliolosuhteissa noin 1 kk:n kuluttua. Mikäli pintoja joudutaan puhdistamaan pian pintakäsittelyn jälkeen puhdista pinta kevyesti pehmeällä harjalla tai nihkeällä puhdistusliinalla.


VOC

(cat A/d) 130g/l (2010), Intact 8 sisältää VOC max. 130 g/l.


Erittäin kestävä kalustemaali ammattikäyttöön

Intact 8 on himmeä, erittäin kestävä, korkealaatuinen kalustemaali sisämaalaukseen. Käyttökohteina listat, ovet, ikkunanpuitteet, kaiteet ja pilarit. Intact 8 sopii myös kosteisiin tiloihin.

Product usp1prof_img
Erittäin kestävä kalustemaali ammattikäyttöön.

Sileä ja kova pinta

Intact 8 jättää sileän ja kovan himmeän pinnan joka kestää kovaa kulutusta ja jolla on hyvä kemikaalin ja rasvan kesto. Hyvän tasoittuvuuden ja nopean kuivumisen ansiosta, sopii erittäin hyvin ammattimaisen lopputuloksen saavuttamiseen.

Product usp2prof_img
Sileä ja kova pinta kalusteille.

Tutkitusti turvallinen

Intact 8 on vesiohenteinen, mietohajuinen ja turvallinen tuote. Se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1 sekä sillä on MED-hyväksyntä (Marine Equipment Directive 96/98/EC).

Product usp3prof_img
Valkoiseksi maalattu tuoli.
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi