Intact Primer

Nopeasti kuivuva vesiohenteinen yleis- ja tartuntapohjamaali.

M1 MED

Intact Primer

Nopeasti kuivuva vesiohenteinen yleis- ja tartuntapohjamaali.

  • 808
  • 6
  • 8
  • 5 h
  • 1 h

Lopputulos

  • Himmeä

Kuvaus

Nopeasti kuivuva vesiohenteinen yleis- ja tartuntapohjamaali.


Ominaisuudet

Soveltuu pohja- ja välimaaliksi sekä uusille että aikaisemmin maalatuille pinnoille. Intact Primer tarttuu hyvin erikoistartuntaa vaativiin pintoihin kuten melamiiniin, lasikuituun, teollisesti maalipinnoitettuihin pintoihin (ei PVDF pinnat), kovaan PVC-muoviin, kaakeliin, alumiiniin, sinkittyyn peltiin sekä alkydi- ja katalyyttimaalilla maalattuihin pintoihin. Soveltuu myös puu- ja metallipinnoille kuivissa sisätiloissa.


Käyttökohteet

Erityisesti sileät ja kovat alustat sisätiloissa.


Riittoisuus

6–8 m²/l.


Maalausolosuhteet

Maalattavan pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +8 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Matalahko lämpötila (n. +15 °C) ja korkeahko kosteuspitoisuus (50–70 % RH) pidentävät maalin aukioloaikaa ja helpottavat työskentelyä.


Pinnan esikäsittely

Puhdista puupinnat liasta ja pölystä. Pese ennen maalatut ja erikoistartuntaa vaativat pinnat Tikkurilan Maalipesulla ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio pinta himmeäksi. Poista hiontapöly.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Sekoita Intact Primer huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Suurille pinnoille maali kannattaa levittää telalla tai ruiskulla ja tasoittaa sen jälkeen siveltimellä. Parhaiten maalaukseen soveltuvat keinokuitusiveltimet, joiden harjasten päät ovat monihaaraiset. Päällemaalaus voidaan tehdä 5 tunnin kuluttua Intact 8 tai 40 pintamaaleilla.


Työvälineiden pesu


Huoltomaalausohjeet

Tarvittaessa aikaisintaan n.1 kk:n kuluttua maalaamisesta: puhdista pinta neutraalilla (pH 6–8) astianpesuliuoksella ja pehmeällä harjalla, pesusienellä tai siivousliinalla. Puhdista erittäin likaiset pinnat heikosti emäksisellä (pH 8–10) pesuliuoksella esim. siivousliinalla tai pesusienellä. Huuhtele pinta huolellisesti. Pintakäsittelyn jälkeen pintoja on käsiteltävä varoen muutamien viikkojen ajan, sillä tuote saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä normaaliolosuhteissa noin 1 kk:n kuluttua. Mikäli pintoja joudutaan puhdistamaan pian pintakäsittelyn jälkeen puhdista pinta kevyesti pehmeällä harjalla tai nihkeällä puhdistusliinalla.


VOC

(cat A/i) 140g/l(2010), Intact Primer sisältää VOC max. 140g/l.


Yleis- ja tartuntapohjamaali

Intact Primer on hyvin tasoittuva yleis- ja tartuntapohjamaali käytettäväksi Intact 8 ja 40 kalustemaalien alla. Se on suunniteltu erityisesti sileille ja koville alustoille jotka vaativat erikoistartuntaa.

Product usp1prof_img
Universal- and adhesion primer

Haastaviin kohteisiin

Intact Primer soveltuu pohja- ja välimaaliksi sekä uusille että aikaisemmin maalatuille pinnoille. Intact Primer tarttuu hyvin erikoistartuntaa vaativiin pintoihin kuten melamiiniin, lasikuituun, teollisesti maalipinnoitettuihin pintoihin (ei PVDF pinnat), kovaan PVC-muoviin, kaakeliin, alumiiniin, sinkittyyn peltiin sekä alkydi- ja katalyyttimaalilla maalattuihin pintoihin. Soveltuu myös puu- ja metallipinnoille kuivissa sisätiloissa.

Product usp2prof_img
For challenging surfaces

Tutkitusti turvallinen

Intact primer on vesiohenteinen, mietohajuinen ja turvallinen tuote. Sillä on MED-hyväksyntä (Marine Equipment Directive 96/98/EC).

Product usp3prof_img
Certified safety
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi