Novofloor 1-K Primer

Ilman kosteuden vaikutuksesta kovettuva yksikomponenttinen polyuretaanipohjuste.

Avainlippu
CE
  • Kohti onnistunutta lopputulosta
  • Helppo käyttää
  • Suomalaisiin olosuhteisiin
  • 9010
  • 4 m²/l
  • 7 m²/l
  • 12 h
  • 3 h
Kuvaus

Ilman kosteuden vaikutuksesta kovettuva yksikomponenttinen polyuretaanipohjuste.


Ominaisuudet

Betonilattioiden pohjustamiseen ja pölynsidontaan. Soveltuu erityisen hyvin parvekelattioiden pohjustamiseen. Vain ammattikäyttöön.


Käyttökohteet

Vanhat ja uudet betonilattiat sisä- ja ulkotiloissa.


Riittoisuus

Riittoisuus betonipinnoille on keskimäärin: 4-7 m²/l


Ohenne

Liuoteohenteinen


Varastointi

Tuote reagoi ilman kosteuden kanssa, joten se on säilytettävä suljetussa astiassa. Avaamattomana astian varastointiaika on n. 1 vuosi. Avattu astia suositellaan käytettäväksi välittömästi.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pohjustustyön ja pohjusteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja lakan lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 90 %.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista betonipinnasta sementtiliimakerros esim. pintahiontana tai suolahappopeittauksella. Poista hionnan jälkeen sementtipöly. Suolahappopeittaus tehdään laimennetulla liuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Peitattu lattia huuhdotaan runsaalla vedellä. Alustan tulee olla kuiva, luja ja kiinteä ennen pintakäsittelyä. Vanha betonilattia: Puhdista lattia ja poista rasvat, öljyt, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesulla, hiomalla tai suihkupuhdistamalla. Avaa halkeamat, kolot ja kuopat terveeseen, betoniin saakka esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Paikkaa kuopat, halkeamat ja kolot tarkoitukseen soveltuvalla sementtipohjaisella laastilla tai ohentamattoman Novopox P epoksipohjusteen ja kuivan, puhtaan hiekan seoksella. Epoksipohjusteen ja hiekan seossuhde 1 tilavuusosa pohjustetta ja 1-2 tilavuusosaa raekokoa Ø 0,1 - 0,6 mm olevaa hiekkaa. Tasoitetut kohdat hiotaan ympäröivän lattian tasoon ennen pinnoitusta


Maalaus Työvälineiden pesu

Pese työvälineet Novofloor Ohenteella.


Huoltomaalausohjeet

Lakattu pinta saavuttaa lopullisen kulutus- ja kemikaalikestävyytensä noin 2 viikon kuluttua pintakäsittelystä. Vältä puhdistuskäsittelyä tänä aikana. Puhdista pinta harjalla, mopilla tai pölypyyhkeellä. Likaiset pinnat voit puhdistaa neutraalilla (pH 6-8) pesuaineella kostutetulla siivousvälineellä.


Kohti onnistunutta lopputulosta

Novofloor 1-K Primer on erinomainen pohjuste uusille ja vanhoille betonilattioille. Pohjuste sopii myös pölynsidontaan.

Helppo käyttää

Novofloor 1-K Primer on helppokäyttöinen - yksikomponenttinen, täyskiiltävä ja väritön pohjuste, joka telataan tai sivellään lattian pintaan.

Suomalaisiin olosuhteisiin

Novofloor 1-K Primer -pohjuste soveltuu niin sisä- kuin ulkotiloihin. Pohjuste on saanut Avainlippu-alkuperämaamerkin.

Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi