Temafloor 4000

Liuotteeton, hierrettävä TEMAFLOOR 4000 epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa TEMAFLOOR 400 epoksilakkaseokseen.

CE

Temafloor 4000

Liuotteeton, hierrettävä TEMAFLOOR 4000 epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa TEMAFLOOR 400 epoksilakkaseokseen.

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Liuotteeton, hierrettävä TEMAFLOOR 4000 epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa TEMAFLOOR 400 epoksilakkaseokseen.


Ominaisuudet

• Soveltuu hyvän iskunkestävyytensä ansiosta mm. lastauslaitureiden, korjauspajojen ja myymälöiden lattiapinnoitteeksi. • Suositellaan myös tiloihin, joissa lattiaan kohdistuu höyry- ym. lämpörasitusta; esim. suurkeittiöt ja meijerit. • Kestää kovaa kulutusta. Kemiallinen kestävyys ilmoitetaan tapauskohtaisesti. • Kestää +110ºC kuivaa lämpöä ja +60ºC upotusrasituksessa.


Käyttökohteet

• Suuren mekaanisen ja keskisuuren kemiallisen rasituksen alaiset vanhat ja uudet betonilattiat metsä-, kemian- ja elintarviketeollisuuden tuotantotiloissa.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%. Huom! Tällä tuotteella on luontainen taipumus liituuntumiseen, haalistumiseen ja epätasaiseeen kellastumiseen. On suositeltavaa käyttää polyuretaanipintamaalia, kun värisävylle asetetaan korkeat vaatimukset.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu-pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Käytettäessä sementtimäisiä tasoitemassoja on yhteensopivuus tarkistettava tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Säätölasta, hammaslasta, hiertolasta, tasoituslasta ja vetolaatikko.


Työvälineiden pesu

Ohenne 006 1029.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 4000: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi