Temafloor 4000

Liuotteeton, hierrettävä Temafloor 4000 epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa Temafloor 400 epoksilakkaseokseen.

CE

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Liuotteeton, hierrettävä Temafloor 4000 epoksimassa saadaan lisäämällä hiekkaa Temafloor 400 epoksilakkaseokseen.


Ominaisuudet

• Soveltuu hyvän iskunkestävyytensä ansiosta mm. lastauslaitureiden, korjauspajojen ja myymälöiden lattiapinnoitteeksi. • Suositellaan myös tiloihin, joissa lattiaan kohdistuu höyry- ym. lämpörasitusta; esim. suurkeittiöt ja meijerit. • Kestää kovaa kulutusta. Kemiallinen kestävyys ilmoitetaan tapauskohtaisesti. • Kestää +110 ºC kuivaa lämpöä ja +60 ºC upotusrasituksessa.


Käyttökohteet

• Suuren mekaanisen ja keskisuuren kemiallisen rasituksen alaiset vanhat ja uudet betonilattiat metsä-, kemian- ja elintarviketeollisuuden tuotantotiloissa.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Säätölasta, hammaslasta, hiertolasta, tasoituslasta ja vetolaatikko.


Työvälineiden pesu

Thinner 1029.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 4000: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi