Temafloor 4000 ESD

Liuotteeton, hierrettävä Temafloor 4000 ESD epoksimassa saadaan lisäämällä johtavaa hiekkaseosta Temafloor 401 epoksilakkaseokseen.

CE

Temafloor 4000 ESD

Liuotteeton, hierrettävä Temafloor 4000 ESD epoksimassa saadaan lisäämällä johtavaa hiekkaseosta Temafloor 401 epoksilakkaseokseen.

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Liuotteeton, hierrettävä Temafloor 4000 ESD epoksimassa saadaan lisäämällä johtavaa hiekkaseosta Temafloor 401 epoksilakkaseokseen.


Ominaisuudet

• Lisää turvallisuutta ja suojaa arvokkaita laitteistoja vaurioitumiselta sähköstaattisuutta pois johtamalla. Muodostaa Temafloor 310 ESD Primerin kanssa käytettynä staattista sähköä poistavan lattiapinnoitejärjestelmän. • Muodostaa saumattoman sähköä johtavan pinnan koko alueelle. • Kestää raskasta jalankulku- ja pyörillä kulkevaa liikennettä. Hyvä iskujen, kemikaalien ja raskaan kulutuksen kesto. Kemiallinen kestävyys ilmoitetaan tapauskohtaisesti. • Pinta kuluu tasaisesti ja on yhtenäinen. • Estää staattisen purkauksen aiheuttamia vaurioita. Suositellaan kohteisiin, joissa staattisen sähkön muodostuminen ei ole toivottua, kuten elektroniikkateollisuudessa, herkästi syttyviä ja räjähtäviä aineita käsittelevissä ja varastoivissa laitoksissa. • Täyttää standardin IEC-EN 61340-5-1 mukaisen sähkönjohtavuusvaatimuksen (kts. sivu 3). • Kestää +110ºC kuivaa lämpöä ja +60ºC upotusrasituksessa.


Käyttökohteet

• Konehuoneet, sähkötestauslaboratoriot, sähköntuotanto ja ylipainehuoneet terveydenhuollossa.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%. Huom! Tällä tuotteella on luontainen taipumus liituuntumiseen, haalistumiseen ja epätasaiseeen kellastumiseen. On suositeltavaa käyttää polyuretaanipintamaalia, kun värisävylle asetetaan korkeat vaatimukset.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu-pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Säätölasta, hammaslasta, hiertolasta, tasoituslasta ja vetolaatikko.


Työvälineiden pesu

Ohenne 006 1029.


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi