Temafloor 4000 ESD

Liuotteeton, hierrettävä Temafloor 4000 ESD epoksimassa saadaan lisäämällä johtavaa hiekkaseosta Temafloor 401 epoksilakkaseokseen.

CE

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Liuotteeton, hierrettävä Temafloor 4000 ESD epoksimassa saadaan lisäämällä johtavaa hiekkaseosta Temafloor 401 epoksilakkaseokseen.


Ominaisuudet

• Lisää turvallisuutta ja suojaa arvokkaita laitteistoja vaurioitumiselta sähköstaattisuutta pois johtamalla. Muodostaa Temafloor 310 ESD Primerin kanssa käytettynä staattista sähköä poistavan lattiapinnoitejärjestelmän. • Muodostaa saumattoman sähköä johtavan pinnan koko alueelle. • Kestää raskasta jalankulku- ja pyörillä kulkevaa liikennettä. Hyvä iskujen, kemikaalien ja raskaan kulutuksen kesto. Kemiallinen kestävyys ilmoitetaan tapauskohtaisesti. • Pinta kuluu tasaisesti ja on yhtenäinen. • Estää staattisen purkauksen aiheuttamia vaurioita. Suositellaan kohteisiin, joissa staattisen sähkön muodostuminen ei ole toivottua, kuten elektroniikkateollisuudessa, herkästi syttyviä ja räjähtäviä aineita käsittelevissä ja varastoivissa laitoksissa. • Täyttää standardin IEC-EN 61340-5-1 mukaisen sähkönjohtavuusvaatimuksen (ks. sivu 3). • Kestää +110 ºC kuivaa lämpöä ja +60 ºC upotusrasituksessa.


Käyttökohteet

• Konehuoneet, sähkötestauslaboratoriot, sähköntuotanto ja ylipainehuoneet terveydenhuollossa.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Säätölasta, hammaslasta, hiertolasta, tasoituslasta ja vetolaatikko.


Työvälineiden pesu

Thinner 1029.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor 4000 ESD: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi