Temafloor 401

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksilakka.

CE

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksilakka.


Ominaisuudet

• Matalan viskositeetin omaava epoksilakka, jota käytetään Temafloor 4000 hiertomassan sideaineena.


Riittoisuus

Tasaiselle pohjalle laskentamalli on:1 mm massaus: 1 l valmista massaa / m25 mm massaus: 5 l valmista massaa / m2Käytännön riitoisuuteen vaikuttaa alustan tasaisuus.


Ohenne

Liuotteeton


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Thinner 1029.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j), 500 g/l (2010) Temafloor 401: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi