Temafloor 401

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksihiertolakka.

CE

Temafloor 401

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksihiertolakka.

Lopputulos

  • Täyskiiltävä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksihiertolakka.


Ominaisuudet

• Matalan viskositeetin omaava, helposti hierrettävä lakka, jota käytetään Temafloor 4000 hiertomassan sideaineena.


Riittoisuus

Tasaiselle pohjalle laskentamalli on:1 mm massaus: 1 l valmista massaa / m25 mm massaus: 5 l valmista massaa / m2Käytännön riitoisuuteen vaikuttaa alustan tasaisuus.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +15ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%. Huom! Tällä tuotteella on luontainen taipumus liituuntumiseen, haalistumiseen ja epätasaiseeen kellastumiseen. On suositeltavaa käyttää polyuretaanipintamaalia, kun värisävylle asetetaan korkeat vaatimukset.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu-pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly.


Maalaus Työvälineiden pesu

Ohenne 006 1029.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j), 500 g/l (2010) Temafloor 401: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi