Temafloor AC602 Clear

Kaksikomponenttinen, liuotteeton akryylipintalakka.

CE

Lopputulos

  • Puolihimmeä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, liuotteeton akryylipintalakka.


Ominaisuudet

• Käytetään Temafloor AC502 pintalakkaukseen. • Muodostaa kellastumattoman, joustavan ja kulutusta kestävän pinnan. • Kovettuu nopeasti myös matalissa lämpötiloissa.


Käyttökohteet

• Soveltuu konepajateollisuuden, varastotilojen, lastauslaitureiden, pysäköintihallien, elintarviketeollisuuden kylmähuoneiden ja ulkoterassien lattiapinnoitteiden pintalakaksi.


Riittoisuus

Riittoisuus on keskimäärin: Pintalakkaus 1,3–2,5 m²/l. Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus, tasaisuus ja lakkausmenetelmä.


Ohenne

Liuoteohenteinen


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Thinner 006 1400.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor AC602 Clear: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi