Temafloor AC602 Clear

Kaksikomponenttinen, liuotteeton akryylipintalakka.

CE

Temafloor AC602 Clear

Kaksikomponenttinen, liuotteeton akryylipintalakka.

Lopputulos

  • Puolihimmeä

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, liuotteeton akryylipintalakka.


Ominaisuudet

• Käytetään Temafloor AC502 pintalakkaukseen. • Muodostaa kellastumattoman, joustavan ja kulutusta kestävän pinnan. • Kovettuu nopeasti myös matalissa lämpötiloissa.


Käyttökohteet

• Soveltuu konepajateollisuuden, varastotilojen, lastauslaitureiden, pysäköintihallien, elintarviketeollisuuden kylmähuoneiden ja ulkoterassien lattiapinnoitteiden pintalakaksi.


Riittoisuus

Riittoisuus pintalakkana on keskimäärin: Pintalakkaus 1,3 - 2,5 m2/l Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan huokoisuus,tasaisuus ja lakkausmenetelmä.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Käsittelyn ja tuotteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +5ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta: Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappoliuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia: Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu-pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly.


Maalaus Työvälineiden pesu

Ohenne 006 1400.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 500 g/l (2010) Temafloor AC602 Clear: max. VOC < 500 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi