Fontefloor Pu Cem Cove

Liuotteeton, vesiohenteinen hybridipolyuretaani jalkalistoihin.

Fontefloor Pu Cem Cove

Liuotteeton, vesiohenteinen hybridipolyuretaani jalkalistoihin.

Kuvaus

Liuotteeton, vesiohenteinen hybridipolyuretaani jalkalistoihin.


Ominaisuudet

• Nopeasti kovettuva jalkalistan pyöristysmateriaali. • Käytetään yhdessä Fontefloor PU Cem -järjestelmien kanssa. • Mieto haju.


Varastointi

Suojattuna ja irti maasta, kuivissa olosuhteissa yli +5°C ja alle +25°C lämpötilassa. Tämä on erityisen tärkeää C-osalle. Tuote on suojattava jäätymiseltä myös kuljetuksen aikana.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Pinnoituksen ja pinnoituksen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja massan lämpötilan olla +12ºC–+25ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappo-liuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Sementtimäiset tasoitemassat Tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta. Polymeerimodifioidut massat Tarkista yhteensopivuus polymeerimodifioidun massan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Välineiden pesu ohenteella 1061. Välineet on pestävä välittömästi käytön jälkeen ennen kuin pinnoite on ehtinyt kuivua.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 140 g/l (2010) Fontefloor PU Cem Cove: max. VOC < 140 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi