Fontefloor PU Cem Primer

Liuotteeton, vesiohenteinen hybridipolyuretaanibetonipohjuste.

Kuvaus

Liuotteeton, vesiohenteinen hybridipolyuretaanibetonipohjuste.


Ominaisuudet

• Alhaisen viskositeetin ansiosta Fontefloor PU Cem Primer imeytyy hyvin alustaan. • Tarttuu hyvin betoniin ja varmistaa seuraavan kerroksen tartunnan. Tarttuvuus betoniin on 2,7 N/mm². • Käytetään Fontefloor PU Cem -yhdistelmien pohjusteena.


Ohenne

Liuotteeton


Varastointi

Suojattuna ja irti maasta, kuivissa olosuhteissa yli +5°C ja alle +25°C lämpötilassa. Tämä on erityisen tärkeää C-osalle. Tuote on suojattava jäätymiseltä myös kuljetuksen aikana.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Välineiden pesu ohenteella Thinner 1061. Välineet on pestävä välittömästi käytön jälkeen ennen kuin pinnoite on ehtinyt kuivua.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 140 g/l (2010) Fontefloor PU Cem Primer: max. VOC < 140 g/l


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi