Siro 12

Vesiohenteinen, puolihimmeä dispersiomaali sisämaalaukseen.

M1_fi

Siro 12

Vesiohenteinen, puolihimmeä dispersiomaali sisämaalaukseen.

  • 805
  • 5 m²/l
  • 11 m²/l
  • 2 h
  • 0.5 h

Lopputulos

  • Puolihimmeä

Kuvaus

Vesiohenteinen, puolihimmeä dispersiomaali sisämaalaukseen.


Ominaisuudet

Betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen ensi- ja huoltomaalaukseen käyttöohjeen mukaan.


Käyttökohteet

Sisäseinät ja -katot kuivissa tiloissa; esim. asuinhuoneet, keittiöt, toimisto- ja kevyen kulutuksen julkiset tilat.


Riittoisuus

Imeville pinnoille 8–9m²/l. Imemättömille pinnoille 10–12 m²/l.


Työtapa

pensseli, ruiskutus


Varastointi

Suojattava pakkaselta. Säilytä kuivassa ja viileässä, auringonvalolta suojattuna. Sävytetty maali tai avattu astia ei kestä pitkäaikaista varastointia. Sulje purkki huolellisesti seuraavaa käyttöä varten.


Maalausolosuhteet

Maalattavan pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Maalaamattomat pinnat: Puhdista pinnat liasta ja pölystä. Tasoita pinnat tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla Tikkurilan Presto tai Prestonit tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly. Pohjamaalaa Siro 2:lla tai Ykköspohjalla. Ennen maalatut pinnat: Pese pinnat laimennetulla Maalipesu pesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat, kiiltävät maalipinnat himmeäksi ja poista hiontapöly. Tasoita halkeamat ja kolot kohteeseen soveltuvalla Tikkurilan Presto tai Prestonit tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly. Pohjamaalaa tarvittaessa Siro 2:lla tai Ykköspohjalla.


Maalaus

Ensimmäinen kerros:

Sekoita Siro12 hyvin ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1-2 kertaa.


Huoltomaalaus:

Siro 12:lla maalatut pinnat voit huoltomaalata samantyyppisellä vesiohenteisella maalilla. Katso esikäsittely.


Työvälineiden pesu

Poista ylimääräinen maali työvälineistä ja pese vedellä. Hieman kovettuneen maalin poistoon suositellaan Tikkurilan Pensselipesua.


Huoltomaalausohjeet

Tarvittaessa aikaisintaan n.1 kk:n kuluttua pintakäsittelystä. Pinnat puhdistetaan kuivalla harjalla tai pölypyyhkeellä. Likaiset pinnat puhdistetaan neutraaliin (pH 6 - 8) pesuaineliuokseen kostutetulla nihkeällä siivousvälineellä. Pinta ei saa jäädä märäksi puhdistuksen jälkeen. Pesuainevalmistajan antamia laimennusohjeita tulee noudattaa pesuaineliuosta valmistettaessa. Pintakäsittelyn jälkeen pintoja on käsiteltävä varoen muutamien viikkojen ajan, sillä tuote saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä normaaliolosuhteissa noin 1kk:n kuluttua. Mikäli pintoja joudutaan puhdistamaan pian pintakäsittelyn jälkeen, pinta puhdistetaan kevyesti kuivalla tai nihkeällä puhdistusliinalla.


VOC

(cat A/a) 30g/l(2010) Siro 12 sisältää VOC max. 30 g/l.


Hyvä telattavuus

Siro-sarjan kehityksessä on kuunneltu ennen kaikkea ammattimaalarien tarpeita. Sirolla on hyvä telattavuus ja pidempi aukioloaika.

Product usp1prof_img
Easy to apply with a roller

Erinomainen hinta-laatu-suhde

Siro on kustannustehokas ratkaisu mm. toimisto-, liiketila- ja asuintuotantoon.

Product usp2prof_img
Excellent value for money

Useisiin käyttökohteisiin

Siro 12 soveltuu betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen ensi- ja huoltomaalaukseen käyttöohjeen mukaan.

Product usp3prof_img
For a variety of applications
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi