Varma

Pitokykyinen akrylaattipohjamaali. Sopii erityisesti tapettien alle.

M1 Avainlippu

Varma

Pitokykyinen akrylaattipohjamaali. Sopii erityisesti tapettien alle.

  • 805
  • 5 m²/l
  • 11 m²/l
  • 4 h
  • 0.5 h

Lopputulos

  • Täyshimmeä

Kuvaus

Pitokykyinen akrylaattipohjamaali. Sopii erityisesti tapettien alle.


Ominaisuudet

Rappaus-, betoni-, tasoite-, kipsi-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen pohjamaalaukseen. Suositellaan erityisesti Harmonyn, Jokerin, Remontti-Ässän ja Lumi-sisustusmaalin pohjamaaliksi. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille. Huomioi tapetoitaessa, että pohjamaalin alle jäävä tasoitealusta tulee olla tehty kohteeseen soveltuvalla Presto valmistasoitteella tai sementtivahvalla kuivatasoitteella, joka ei ole herkästi veteen liukeneva. Tarttuu hyvin sinkittyihin pintoihin.


Käyttökohteet

Sisäseinät ja -katot, joissa pohjamaalilta vaaditaan hyvää pitokykyä, erityisesti tapetoitavat seinäpinnat.


Hyvä tartunta

Varma soveltuu rappaus-, betoni-, tasoite-, kipsi-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen pohjamaalaukseen, sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille. Varma tarttuu hyvin myös sinkittyihin pintoihin.

Product usp1consumer_img
base painting

Tapettien pohjamaaliksi

Varma sopii erityisesti tapettien alle. Tuote muodostaa yhdessä soveltuvan Presto valmistasoitteen tai sementtivahvan kuivatasoitteen kanssa kestävän alustan tapeteille.

Product usp2consumer_img
Tunto siipi

Helpottaa maalaustyötä

Varma tarttuu tiukasti alustaansa tasaten huokoistenkin pintojen imevyyttä, jolloin myös pintamaali tarttuu paremmin. Varma pidentää pintamaalin aukioloaikaa, jolloin pintamaalilla maalaaminen on helpompaa. Pitkä aukioloaika varmistaa, että lopputuloksesta tulee tasainen ja siisti.

Product usp3consumer_img
spreading varma
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi