Pintamaalattu julkisivu osana talopakettia

Pintamaalattu julkisivu osana talopakettia

Perinteisesti valmistalojen ja talopakettien ulkoverhouspaneelit ja -laudat on pohjamaalattu tehtaalla ja pintamaalattu työmaalla.  Ulkona puuta rasittavat muun muassa auringonvalo, lämpötilan vaihtelut ja kosteus. Ilma oikeanlaista pintakäsittelyä maalipinta kuluu säärasituksessa, eikä takaa riittävän pitkää huoltomaalausväliä. Valmiiksi pintamaalattu ulkoverhouspaneeli maksaa itsensä takaisin erityisesti pitkällä aikavälillä, kun huoltomaalauskertojen määrä vähenee. Rakennustyöprosessiin se merkitsee vähemmän työpäiviä ja helpottaa projektin etenemistä.

Tikkurila ProHouse 15 ─ taloudellisin ja kestävin ratkaisu 

Markkinoiden edistyksellisin pintakäsittelyratkaisu on Tikkurilan ProHouse 15, jossa pintamaalaus suoritetaan tehtaalla kahteen kertaan.  Menetelmän etuna on, että lauta on heti säältä suojassa työmaalle saapuessa. Samalla se luo asuinympäristöön esteettisesti kauniimman vaikutelman kuin pohjamaalattu. Myös rakentaminen helpottuu, kun valmiiksimaalaus työmaalla voidaan suorittaa vuoden sisällä maalauksesta. Tutustu takuulomakkeeseen.

Markkinoiden monipuolisimmat edut

Tehtaalla kahteen kertaan ProHouse-pintamaalattu ulkoverhouspaneeli tuo todellista lisäarvoa "avaimet käteen" -talopakettiin, kun annat ammattilaisen toteuttaa viimeistelymaalauksen Tikkurilan laadukkailla ulkomaalaustuotteilla.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi