Tikkurilan ProHouse-menetelmän lupaus: 15 vuoden huoltomaalausväli

Tikkurila ProHouse -menetelmän ydin on puhtaalle puupinnalle teollisesti kahteen kertaan levitetty Ultra Pro -pintamaali. Kun paneeli on pintamaalattu hallituissa olosuhteissa sisätiloissa ja viimeisimmällä teknologialla, pitenee huoltomaalausväli huomattavasti. 


Kohteelle voidaankin luvata 15 vuoden huoltomaalausväli, kun puutavaraksi valitaan ProHouse-menetelmällä maalatut ulkoverhouspaneelit, jotka valmiiksimaalataan vielä kertaalleen työmaalla Tikkurilan Ultra-sarjan talomaalilla. Valmiiksimaalaus tulee suorittaa heti tai viimeistään vuoden sisällä asennuksesta.

ProHouse-menetelmälle myönnettävän 15 vuoden huoltovälimaalaustakuun edellytyksenä on rekisteröityminen takuun piiriin seuraavalla lomakkeella.

Kun huoltomaalauksen aika vuosien päästä koittaa, on ProHouse-menetelmällä maalattu pinta kestävin alusta Tikkurilan akrylaattimaaleille.

ProHouse-käsitellyn paneelin maalipinta on tasokkaan täyteläinen; himmeä pinta on hillitty ja ajattoman kaunis. Viimeistelymaalauksen yhteydessä voit valita lopullisen kiiltoasteen: Ultra Matt himmeä tai Ultra Classic puolihimmeä.

 

Tikkurilan laaja ulkomaalivärivalikoima on hyödynnettävissä myös teollisessa pintamaalauksessa. Suunnittelun apuna voit käyttää esimerkiksi Puutalot-värikartan sävyjä. Tikkurilan sävytysteknologian ansiosta suunniteltu väri toistuu valmiilla pinnalla halutun mukaisena ja värin kestävyys on erinomainen.

 

Tutustu myös:

Pintamaalattu julkisivu osana talopakettia
Tehtaalla pintamaalattu lauta
Säästöä jokaisessa työvaiheessa
Varmista puutalosi arvon säilyminen
15 vuoden huoltomaalausväli
Takuun rekisteröintilomake ja takuuehdot
Huoltomaalaus- ja työohjeet
ProHouse valmistajat

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi