Tikkurila ProHouse

Talosi on tarkoitus kestää sukupolvelta toiselle

Siksi kehitimme Tikkurila ProHouse -innovaation, teollisen pintakäsittelykonseptin, joka suojaa talosi jo ennen kuin se on rakennettu. Ja pitkälle tulevaisuuteen. Tikkurila ProHouse-pintakäsittelykonseptissa on huomioitu niin rakennusalan, sahateollisuuden kuin puurakenteiden loppukäyttäjien vaatimukset. Ainutlaatuinen konsepti perustuu puun pintaa suojaavaan vesiohenteiseen, akrylaattipohjaiseen Ultra Pro -käsittelyyn, jossa teollinen pintakäsittely tehdään kahteen kertaan suoraan puun päälle ilman erillistä pohjamaalia. Näin saavutetaan markkinoiden paras laatu ja säänkestävyys puuverhoilulle.

Valmista pintaa entistä nopeammin

ProHouse-pintakäsittelyn ideana tuottaa valmiiksi pintamaalattua ulkoverhouspaneelia ja lautaa niin talotehtaille, rakennuttajille kuin kuluttajillekin. Laadukkain mahdollinen lopputulos saavutetaan, kun pintamaalaus suoritetaan kahteen kertaan Ultra Pro -pintamaalilla hallituissa tehdasolosuhteissa, jolloin sää ja muut rasitustekijät eivät pääse vaikuttamaan lopputulokseen.

Säästöjä jokaiseen työvaiheeseen

Kahden kerran Ultra Pro -käsittelyn etuna on erittäin nopea pinkattavuus, joka mahdollistaa teollisen maalauslinjan lyhyet läpimenoajat ja tätä kautta huomattavat kustannussäästöt. Tehtaalla ProHouse-menetelmällä pintamaalattu ulkoverhouspaneeli maksaa itsensä takaisin erityisesti pitkällä aikavälillä, kun huoltomaalauskertojen määrä vähenee. Rakennusprosessin kannalta tämä merkitsee vähemmän työpäiviä ja helpottaa projektin etenemistä, sillä pohjustusta, pohjamaalausta ja kahden kerran pintamaalausta ei tarvitse miettiä työmaalla.

 

Lue lisää ProHouse -konseptista:

Pintamaalattu julkisivu osana talopakettia
Tehtaalla pintamaalattu lauta
Säästöä jokaisessa työvaiheessa
Varmista puutalosi arvon säilyminen
15 vuoden huoltomaalausväli
Huoltomaalaus- ja työohjeet
ProHouse valmistajat

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi