Kivitalon maalaus alhaisissa lämpötiloissa.

Vastaus vaihteleviin maalausolosuhteisiin: Finngard Silicone Allweather

Pidempi maalaussesonki nopeasti kuivuvalla julkisivumaalilla.

Tikkurilan Finngard Silicone Allweather poistaa kivitalojen julkisivumaalauksen säähän liittyviä riskejä ja mahdollistaa maalaussesongin pidentämisen laajan käyttölämpötila-alueen ansiosta. Älä anna enää sään sotkea julkisivumaalauksen aikataulua tai lopputulosta.

Finngard Silicone Allweather soveltuu betonipintojen ja sementtivahvojen rappauspintojen maalaukseen, sekä akryyli- ja silikonihartsipinnoitteiden ja aiemmin maalatujen pintojen maalaukseen.

Varhainen sateenkestävyys - ei raitomista tai valumista

Finngard Silicone Allweather julkisivumaali on vesiohenteinen, alkalinkestävä silikonimodifioitu akrylaattimaali, joka suojaa betonia kosteutta ja karbonatisoitumista vastaan. (CE-merkitty EN 1504-2 standardin mukaisesti).

Finngard Silicone Allweather julkisivumaali kuivuu nopeasti myös alhaisissa lämpötiloissa ja on kuivuttuaan heti sateenkestävä. Tämä yhdessä laajan käyttölämpötila-alueen (+2 °C - +30 °C) kanssa mahdollistaa maalaustyön aloittamisen aikaisemmin keväällä ja töiden jatkamisen pidemmälle syksyyn. 

Varhainen sateenkestävyys poistaa säävaihteluiden aiheuttamia riskejä maalipinnalle, ja ehkäisee raitomista ja valumäjälkiä, joita yllättävä sadekuuro saattaa aiheuttaa.

Varhainen sateenkestävyys.
Kiviainesjulkisivu.

Lyhyt kuivumisaika nopeuttaa työtä

Finngard Silicone Allweather julkisivumaali levittyy helposti ja kuivuu nopeasti. Päällemaalaus voidaan tehdä jo kolmen tunnin kuluttua, jolloin maalaustyö voidaan suorittaa loppuun saman päivän aikana.

Erinomainen säänkesto ja värinpysyvyys

Finngard Silicone Allweather julkisivumaalissa on erinomainen peittävyys, värinpysyvyys ja kestävyys. Tuote on sävytettävissä kaikkiin Façade 760-värikartan sävyihin, ja se antaa kauniin tasaisen lopputuloksen.

Tikkurila Facade 760 väriviuhka.
ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ TAI TARVITSETKO LISÄTIETOJA? ASIANTUNTIJAMME OVAT APUNASI KAIKISSA JULKISIVUJEN PINNOITUSRATKAISUIHIN JA NIIDEN SUUNNITTELUUN LIITTYVISSÄ KYSYMYKSISSÄ.
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi