Rapattu julkisivu

Rappauspinnat

Laadukkaat ja kestävät ratkaisut rapattujen julkisivujen maalaukseen, pinnoitukseen ja korjaukseen

Rapattu julkisivu on perinteikäs, ajaton ja kestävä julkisivujen pinnoitusratkaisu. Rappaus antaa talolle arvokkaan ulkonäön, tasaisen ja värikkään pinnan, joka kestää pitkään ilman suurempia huoltotoimenpiteitä. 

Rappaustyyppejä on lukuisia, ja oikean maalin tai pinnoitteen valinta on edellytys toimivan ja laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. 

Tikkurilan Finngard-tuoteperheestä löytyy pintakäsittelyratkaisu rappauksen koostumuksesta riippumatta. Tuotteiden erinomainen säänkestävyys, värinpysyvyys ja muut tekniset ominaisuudet on testattu kestämään pohjoisen vaativissa ympäristöolosuhteissa.

Kivikerrostalo

Uuden rappauspinnan maalaus ja pinnoitus

Riippumatta siitä, onko rapattu julkisivu perinteikäs kolmikerrosrappaus massiivitiiliseinällä vai uudemman tyyppinen ohutrappaus suoraan lämpöeristeen tai rappauslevyn päälle tehtynä, niin oikean pintakäsittelyn valinta on oleellista koko rakenteen toimivuuden ja pitkäaikaiskeston näkökulmasta.

Massiivisen tiiliseinän tai harkoista muuratun rakennuksen julkisivujen rappauspinnoille soveltuvat hyvin vesihöyryavoimet Holvi Kalkkimaali, Finngard- ja Kivitex -silikaattimaalit.

Ohutrappauspinnat harkolle tai rappauslevylle voidaan toteuttaa Tikkurilan Finnseco Kuitulaastilla ja rappauspinnan pintakäsittely puhtaana pysyvillä Finngard Clean -tuotesarjan maalilla ja pinnoitteilla, jotka pysyvät puhtaina koko elinkaarensa ajan.

Rapatun julkisivun huoltomaalaus ja -pinnoitus

Rappauksen korjaukseen liittyvät pohjustus- ja pintakäsittelyt valitaan aina kohteen mukaan ja niihin vaikuttavat mm. vanhan rakenteen kunto, aikaisemmat pintakäsittelyt, käytettävissä olevat resurssit sekä korjatun rakenteen tekniset että esteettiset vaatimukset. 

Tikkurilan pohjusteilla, kuten esim. Finngard Silikonipohjusteella tai Finngard Silikaattipohjusteella, parannetaan mm. käsittelyn vedenhylkivyyttä tai pintatuotteen tartuntaa alustaan. Asianmukainen pohjuste ja pohjustuskäsittely vaikuttavat osaltaan maalauksen huoltoväliin ja saavat aikaan kustannussäästöä. 

Pinnoitekäsittelyillä tehdään rappaukselle haluttu ja toivottu esteettinen ulkonäkö sekä myös tekninen suoja ulkoisia rasitustekijöitä vastaan. Pinnoitekäsittelyllä voidaan saada aikaiseksi myös toiminnallisia ominaisuuksia, kuten esim. puhtaana pysyviä pintoja Tikkurilan Finngard Clean -järjestelmän eri tuotteilla.

Kivipinnoite harmaa rappaus

Miksi Tikkurilan ratkaisut?

  • Sertifikaatit (SILKO, Avainlippu, CE-merkityt tuotteet)
  • Testaus ja tuotekehitys pohjoisen olosuhteissa, laaja asiantuntijaverkosto
  • Kaikki Tikkurilan mineraalipintojen maalit, pinnoitteet ja rappauskorjaustuotteet on suunniteltu suomalaisiin ilmasto-olosuhteisiin.
Asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa julkisivujen pinnoitusratkaisuihin ja niiden suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä.
Ota yhteyttä

Rappauspintojen korjaus

{"id":"33531","edit-field-p-areas-for-use-what-target-id--wrapper":"Ulkopinnat"}

Rappauspintojen pohjustus

{"id":"33620","edit-field-p-areas-for-use-what-target-id--wrapper":"Ulkopinnat"}
{"id":"33621","edit-field-p-areas-for-use-what-target-id--wrapper":"Sisälle sekä ulos"}
{"id":"33622","edit-field-p-areas-for-use-what-target-id--wrapper":"Ulkopinnat"}
{"id":"26996","edit-field-p-areas-for-use-what-target-id--wrapper":"Ulkopinnat"}
{"id":"26987","edit-field-p-areas-for-use-what-target-id--wrapper":"Ulkopinnat"}

Rappauspintojen pintakäsittely

{"id":"33448","edit-field-p-areas-for-use-what-target-id--wrapper":"Ulkopinnat"}
{"id":"33598","edit-field-p-areas-for-use-what-target-id--wrapper":"Ulkopinnat"}
{"id":"26981","edit-field-p-areas-for-use-what-target-id--wrapper":"Sisälle sekä ulos"}
{"id":"26950","edit-field-p-areas-for-use-what-target-id--wrapper":"Ulkopinnat"}
{"id":"26907","edit-field-p-areas-for-use-what-target-id--wrapper":"Sisälle sekä ulos"}
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi