Vaaleankeltainen kiviainesjulkisivu kerrostalossa.

Funktionaalinen Finngard Clean luo vettä ja likaa hylkiviä pintoja

Puhtaana pysyvät ratkaisut kiviainesjulkisivujen maalaukseen ja pinnoitukseen.

Ilmastonmuutoksen aiheuttamien sääolovaihteluiden myötä Suomen talvet ovat entistä leudompia ja kosteampia. Julkisivuihin kohdistuu rasitusta entisestään ja pinnat pysyvät pidempään märkinä. Tämä antaa otollisen kasvualustan mikrobeille ja sienille, minkä seurauksena ulkopinnat vaurioituvat nopeammin.

Vastatakseen ilmastonmuutoksen tuomiin haasteisiin kiviainespintaisilla julkisivuilla, Tikkurila on kehittänyt funktionaalisen Finngard Clean -tuoteperheen.

Hydrofobinen julkisivu hylkii vettä ja likaa

Avainlippua kantava Tikkurilan Finngard Clean -tuoteperhe tuo ratkaisun ilmastonmuutoksen asettamiin haasteisiin kiviainespintaisissa julkisivuissa. Finngard Clean -tuotteet ovat superhydrofobisia, minkä ansiosta lika huuhtoutuu pois julkisivun pinnalta sateen vaikutuksesta. Tuotteet hylkivät vettä paremmin kuin tyypilliset julkisivupinnoitteet, jolloin erilaisten mikrobien ja sienten kasvu julkisivun pinnalla vaikeutuu. Niillä on myös erinomainen vesihöyrynläpäisevyys. Tämä tarkoittaa, että rakenteessa oleva kosteus pääsee haihtumaan hyvin pinnoitteen läpi mahdollistaen rakenteen kuivumisen.

Tikkurilan funktionaaliset Finngard Clean -pintakäsittelytuotteet ovat ainoita Suomessa valmistettuja puhtaana pysyviä kiviainesjulkisivuille tarkoitettuja tuotteita, joiden ansiosta veden lisäksi myös lika huuhtoutuu sateella pois julkisivun pinnalta.

Tikkurila Finngard Clean kohde.
Finngard Clean - Vastaus ilmastonmuutoksen tuomiin haasteisiin.

Finngard Clean -tuotteita käytetään muun muassa rakennusten julkisivuissa, parvekkeissa ja eriste- ja levyrappauskohteissa. Pintakäsittely on mahdollista eri tekniikoita käyttäen ja tuotteet on sävytettävissä. Pinnan teknisten ominaisuuksien ansiosta julkisivu pysyy puhtaana koko pintakäsittelyn elinkaaren ajan.

Finngard Clean silikonihartsimaali on vesiohenteinen puhtaana pysyvä superhydrofobinen julkisivumaali, joka soveltuu betonipintojen ja lujien rappauspintojen ulkomaalaukseen. 

Finngard Clean 1,5 julkisivupinnoite on vesiohenteinen, puhtaana pysyvä ja superhydrofobinen silikonihartsipinnoite, joka soveltuu betonirakenteiden ja sementtivahvoilla laasteilla ylitasoitettujen betoni-, harkko-, ja mineraalisten levypintojen pinnoitukseen.

Tikkurila Facade 760 värikokoelma julkisivuille.

Erinomainen säänkesto ja värinpysyvyys

Finngard Clean -tuotteiden sävytyspastoissa käytetyt väripigmentit ovat epäorgaanisia, millä taataan niiden erinomainen säänkesto ja värinpysyvyys. Pastojen muut raaka-aineet edustavat alan uusinta kehitystä, ja ne on valittu siten, että niiden yhteensopivuus Finngard Clean -tuotteiden kanssa on erinomainen. Tämän ansiosta sävytys Finngard-pastoilla parantaa tuotteen teknisiä ominaisuuksia. Finngard Clean -tuotteiden kattava värivalikoima löytyy Tikkurilan ulkopinnoille suunnitellusta Facade 760 -värijärjestelmästä.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko lisätietoja? ASIANTUNTIJAMME OVAT APUNASI KAIKISSA JULKISIVUJEN PINNOITUSRATKAISUIHIN JA NIIDEN SUUNNITTELUUN LIITTYVISSÄ KYSYMYKSISSÄ.
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi