Tikkurilan Temafloor PU-UV Color polyuretaanipinnoitteella maalattu liila kuvio betonipintaan.

Betonipinnat jalankulku- ja pyöräteillä

Turvallisuutta ja kulutuskestävyyttä kulkuväylille.

Jalankulku- ja pyöräliikenteen betonipinnat, mukaan lukien sillat ja alikulkutunnelit, on perinteisesti viimeistelty asfaltilla, mutta polymeerimäisen pinnoitteen asentaminen voi usein olla taloudellisempaa.

Tikkurilan polymeerimäisillä pinnoitteilla on useita etuja perinteiseen asfalttiin verrattuna: pinnoitteita on saatavilla useissa eri väreissä ja liukastumista ehkäisevällä viimeistelyllä, ne ovat asfalttia kevyempiä, mikä vähentää kuormitusrasitusta, ja asennus voidaan suorittaa alhaisissa lämpötiloissa.

Keltaisella maalatut kulkuväylien tiemerkinnät sillankannessa.

Tikkurilan pinnoitusratkaisuilla turvallisuutta kävely- ja pyöräteille

Kulkuväylien pinnoitteissa on oltava korkea kulutuskestävyys ja kemiallisen rasituksen kestävyys, jotta ne kestävät vilkasta liikennöintiä ja mm. jäänpoistoon käytettäviä suoloja. Niiden on suojattava betonipintaa erilaisilta säärasituksilta, estettävä veden pääsy rakenteeseen ja kestettävä suuria lämpötilan vaihteluita sekä UV-säteilyä. 

Jalankulkuväylien- ja pyöräteiden kulutuskestävyyden lisäämiseksi ja turvallisuuden parantamiseksi betonipinnoitteissa voidaan käyttää liukastumista ehkäisevää viimeistelyä, kuten esimerkiksi Tikkurilan Temafloor 6 -pinnoitusjärjestelmässä. Tämä kestävä, liukastumista estävä polyuretaanipinnoite-järjestelmä kestää UV-valoa, hankausta, raskaita kuormia ja suolausta ja tarjoaa samalla erinomaiset dynaamiset ja staattiset halkeamien silloittavuus-ominaisuudet.

Turvallisuutta ja kestävää rakentamista edistävät lattiapinnoitteet

Kaikki lattiapinnoiteratkaisumme tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden minimaalisilla ympäristövaikutuksilla. Tuotekehityksemme pääpaino on sisäilman laatua parantavissa ratkaisuissa, joissa haihtuvien orgaanisten yhdisteiden määrä (VOC-päästöt) ovat yhä alhaisempia ja päästöt pienempiä. 

Laajaan valikoimaamme kuuluu useita M1-luokiteltuja tuotteita sekä esimerkiksi LEED- ja BREEAM-ympäristöluokitushankkeiden vaatimukset täyttäviä pinnoitusratkaisuja. Valikoimastamme löytyy myös vesiohenteisia maaleja ja pinnoitteita, jotka soveltuvat maanalaisiin sairaalakäytäviin ja -halleihin. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että toimitamme korkean suorituskyvyn tuotteita, jotka pidentävät huoltovälejä ja vähentävät rakennusten ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren ajan.

Käsi pitelee pientä maalipurkkia josta nousee viherkasvi.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme betonipinnoille? Oikeat betonipintojen käsittely-yhdistelmät löytyvät ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi