Fontefloor PU Cem 6-9

Liuotteeton, vesiohenteinen hybridipolyuretaanimassa äärimmäisiin olosuhteisiin.

  • Kemikaalien, mekaanisen rasituksen ja vaihtelevan lämmön kesto
  • Erittäin hyvä kuuman ja seisovan veden kesto
  • Imemätön & läpäisemätön
Kuvaus

Liuotteeton, vesiohenteinen hybridipolyuretaanimassa äärimmäisiin olosuhteisiin.


Ominaisuudet

• Yhdistelmä kemikaalien, mekaanisen rasituksen ja vaihtelevan lämmön kestoa. Fontefloor PU Cem 6-9 on saumaton, raskaaseen käyttöön soveltuva lattiapinnoitusyhdistelmä, joka kestää useita kemikaaleja, kulutusta ja lämpöshokkeja. Tuote on ihanteellinen ratkaisu äärimmäisiin käyttöolosuhteisiin. • Erittäin hyvä kuuman ja seisovan veden kesto. Fontefloor PU Cem 6-9 kestää toistuvaa kuumien ja kylmien nesteiden roiskeita +120 °C lämpötilaan asti. Tästä johtuen tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi elintarvike- ja panimoteollisuuteen. • Imemätön & läpäisemätön. Fontefoor PU Cem 6-9 ei ime tai läpäise nesteitä tai likaa, joten pinta on helppo puhdistaa. Tuote on täydellinen valinta pinnoille, joilta vaaditaan korkeaa hygieniatasoa. • Kestää jatkuvaa lämpöä -20 °C–+90 °C pinnoitepaksuudesta riippuen.


Käyttökohteet

• Kehitetty elintarviketeollisuuteen, erityisesti kun vaaditaan korkeaa kemikaalien ja orgaanisten happojen kestoa.


Ohenne

Liuotteeton


Varastointi

Suojattuna ja irti maasta, kuivissa olosuhteissa yli +5°C ja alle +25°C lämpötilassa. Tämä on erityisen tärkeää C-osalle. Tuote on suojattava jäätymiseltä myös kuljetuksen aikana.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Pinnan jäännöskosteus ei saa ylittää 4 paino-%. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Pinnan esikäsittely

Poista aina rasva, öljy ja muut epäpuhtaudet Tikkurilan Maalipesu -pesuaineella ennen hiontaa. Poista sementtiliimakerros ja vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse parhaiten ko. tiloihin soveltuva menetelmä. Puhdista lattian kolot ja kuopat poistamalla hauras ja irtonainen materiaali. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista mekaanisen esikäsittelyn jälkeen kaikki irtonainen aines huolellisesti imurilla. Alustan vetolujuuden on oltava yli 1,5 MPa. Käytettäessä tasoitemassoja, tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Välineiden pesu ohenteella Thinner 1061. Välineet on pestävä välittömästi käytön jälkeen ennen kuin pinnoite on ehtinyt kuivua.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 140 g/l (2010) Fontefloor PU Cem 6-9: max. VOC < 140 g/l


Kemikaalien, mekaanisen rasituksen ja vaihtelevan lämmön kesto

Fontefloor PU Cem 6-9 on saumaton, raskaaseen käyttöön soveltuva lattiapinnoitusyhdistelmä, joka kestää useita kemikaaleja, kulutusta ja lämpöshokkeja. Tuote on ihanteellinen ratkaisu äärimmäisiin käyttöolosuhteisiin.

Product usp1prof_img
Combination of high-chemical, mechanical and fluctuating thermal resistance

Erittäin hyvä kuuman ja seisovan veden kesto

Fontefloor PU Cem 6-9 kestää toistuvaa kuumien ja kylmien nesteiden roiskeita +120 °C lämpötilaan asti. Tästä johtuen tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi elintarvike- ja panimoteollisuuteen.

Product usp2prof_img
Sustains hot water and permanent water loading

Imemätön & läpäisemätön

Fontefoor PU Cem 6-9 ei ime tai läpäise nesteitä tai likaa, joten pinta on helppo puhdistaa. Tuote on täydellinen valinta pinnoille, joilta vaaditaan korkeaa hygieniatasoa.

Product usp3prof_img
Great in high hygienic environments
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi