Fontefloor PU Cem 6-9

Liuotteeton, vesiohenteinen hybridipolyuretaanimassa äärimmäisiin olosuhteisiin.

Fontefloor PU Cem 6-9

Liuotteeton, vesiohenteinen hybridipolyuretaanimassa äärimmäisiin olosuhteisiin.

Kuvaus

Liuotteeton, vesiohenteinen hybridipolyuretaanimassa äärimmäisiin olosuhteisiin.


Ominaisuudet

• Yhdistelmä kemikaalien, mekaanisen rasituksen ja vaihtelevan lämmön kestoa. Fontefloor PU Cem 6-9 on saumaton, raskaaseen käyttöön soveltuva lattiapinnoitusyhdistelmä, joka kestää useita kemikaaleja, kulutusta ja lämpöshokkeja. Tuote on ihanteellinen ratkaisu äärimmäisiin käyttöolosuhteisiin. • Erittäin hyvä kuuman ja seisovan veden kesto. Fontefloor PU Cem 6-9 kestää toistuvaa kuumien ja kylmien nesteiden roiskeita +120°C lämpötilaan asti. Tästä johtuen tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi elintarvike- ja panimoteollisuuteen. • Imemätön & läpäisemätön. Fontefoor PU Cem 6-9 ei ime tai läpäise nesteitä tai likaa, joten pinta on helppo puhdistaa. Tuote on täydellinen valinta pinnoille, joilta vaaditaan korkeaa hygieniatasoa. • Kestää jatkuvaa lämpöä -20°C–+90°C pinnoitepaksuudesta riippuen.


Käyttökohteet

• Kehitetty elintarviketeollisuuteen, erityisesti kun vaaditaan korkeaa kemikaalien ja orgaanisten happojen kestoa.


Varastointi

Suojattuna ja irti maasta, kuivissa olosuhteissa yli +5°C ja alle +25°C lämpötilassa. Tämä on erityisen tärkeää C-osalle. Tuote on suojattava jäätymiseltä myös kuljetuksen aikana.


Maalausolosuhteet

Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97%. Pinnoituksen ja pinnoituksen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja massan lämpötilan olla +12ºC–+25ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%.


Pinnan esikäsittely

Uusi betonipinta Poista sementtiliimakerros betonin pinnasta pintahiontana, sinkopuhdistuksella tai suolahappopeittauksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Imuroi puhdistuksen jälkeen sementtipöly huolellisesti. Tee peittaus laimennetulla suolahappo-liuoksella (1 osa väkevää suolahappoa, 4 osaa vettä). Huuhtele peitattu lattia runsaalla vedellä ja kuivaa. Vanha betonilattia Poista rasva, öljy, kemikaalit ja muut epäpuhtaudet Maalipesu pesuaineella. Poista vanha, hilseilevä maalikalvo hionnalla, jyrsimällä tai sinkopuhdistuksella. Valitse menetelmäksi parhaiten ko. tiloihin soveltuva. Puhdista lattian kolot ja kuopat terveeseen, puhtaaseen betoniin saakka. Avaa halkeamat esim. kulmahiomakoneella. Poista irtonainen aines ja pöly. Sementtimäiset tasoitemassat Tarkista yhteensopivuus tasoitemassan valmistajalta. Polymeerimodifioidut massat Tarkista yhteensopivuus polymeerimodifioidun massan valmistajalta.


Maalaus Työvälineiden pesu

Välineiden pesu ohenteella 1061. Välineet on pestävä välittömästi käytön jälkeen ennen kuin pinnoite on ehtinyt kuivua.


VOC

VOC 2004/42/EC (cat A/j) 140 g/l (2010) Fontefloor PU Cem 6-9: max. VOC < 140 g/l


Kemikaalien, mekaanisen rasituksen ja vaihtelevan lämmön kesto

Fontefloor PU Cem 6-9 on saumaton, raskaaseen käyttöön soveltuva lattiapinnoitusyhdistelmä, joka kestää useita kemikaaleja, kulutusta ja lämpöshokkeja. Tuote on ihanteellinen ratkaisu äärimmäisiin käyttöolosuhteisiin.

Product usp1prof_img
Combination of high-chemical, mechanical and fluctuating thermal resistance

Erittäin hyvä kuuman ja seisovan veden kesto

Fontefloor PU Cem 6-9 kestää toistuvaa kuumien ja kylmien nesteiden roiskeita +120°C lämpötilaan asti. Tästä johtuen tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi elintarvike- ja panimoteollisuuteen.

Product usp2prof_img
Sustains hot water and permanent water loading

Imemätön & läpäisemätön

Fontefoor PU Cem 6-9 ei ime tai läpäise nesteitä tai likaa, joten pinta on helppo puhdistaa. Tuote on täydellinen valinta pinnoille, joilta vaaditaan korkeaa hygieniatasoa.

Product usp3prof_img
Great in high hygienic environments
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi