Luja 20

Erikoisakrylaattimaali. Tuote sisältää homeenestoainetta, joka suojaa maalipintaa. Tuotteella on alhainen VOC-pitoisuus, sille on myönnetty Joutsenmerkki ja EU-ympäristömerkki.

EPD verified
EU Ecolabel
M1
Nordic Ecolabel
Avainlippu
Polish Hygenic Certification
MED
  • Sisältää homeenestoainetta
  • Kemikaalinkestoa
  • Kosteisiin tiloihin
  • 805
  • 8 m²/l
  • 12 m²/l
  • 4 h
  • 2 h

Lopputulos

  • Puolihimmeä

Kuvaus

Erikoisakrylaattimaali. Tuote sisältää homeenestoainetta, joka suojaa maalipintaa. Tuotteella on alhainen VOC-pitoisuus, sille on myönnetty Joutsenmerkki ja EU-ympäristömerkki.


Ominaisuudet

Betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili-, lastulevy-, kipsilevy- ja puukuitulevypinnoille sisätiloissa. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille. Soveltuu myös kylpyhuoneiden paneelikatoille, kun pohjamaalina käytetään Multistop-eristyspohjamaalia.


Käyttökohteet

Seinä- ja kattopinnat tiloissa, joissa pinnalta vaaditaan pesun ja kulutuksen kestävyyttä esim. keittiöissä eteisauloissa, porraskäytävissä. Sisältämänsä homeenestoaineen ansiosta voidaan käyttää tiloissa, joissa on korkea ilmankosteus. Soveltuu julkisiin tiloihin kuten aulat, sairaalan käytävät ja -potilashuoneet ym. pinnat, joihin kohdistuu normaalia suurempaa rasitusta. Sopii käytettäväksi myös elintarviketiloissa (esim. meijerit, leipomot).


Sisältää homeenestoainetta

Puolihimmeä Luja 20 sisältää homeenestoainetta, joka antaa pitkäkestoisen suojan homeiden kasvua vastaan. Tämän ansiosta maalipinta pysyy puhtaana pidempään.

Product usp1consumer_img
For demanding applications

Kemikaalinkestoa

Erittäin kestävällä Luja-pintamaalilla on poikkeuksellinen kemikaalien- ja kulutuksenkesto. Maalattu pinta kestää voimakkaita pesuaineita ja mekaanista rasitusta, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti seinien maalaamiseen tiloissa jotka ovat jatkuvan puhdistuksen kohteena (esim. kodin keittiöt tai julkiset tilat, kuten aulat, sairaalakäytävät, potilashuoneet).

Product usp2consumer_img
hospital environment

Kosteisiin tiloihin

Pesun ja kulutuksen kestävä Luja 20 sisältää homeenestoainetta, jonka ansiosta se soveltuu kosteisiin tiloihin kuten kodin kylpyhuoneisiin kuin myös suuriin julkisiin tiloihin.

Product usp3consumer_img
color planning
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi