Viisi vinkkiä, joilla onnistut luomaan lisäarvoa

Lue, miten voit tuottaa lisäarvoa asiakkaallesi maalausurakalla ja saat lisää myyntiä.

Lisäarvon tuottaminen asiakkaalle voi olla ratkaiseva tekijä, jolla yritys erottuu kilpailijoista ja pysyy kilpailukykyisenä pitkällä aikavälillä.

Aloita tarkastelemalla maalausurakkaa asiakkaasi silmin: minkä ongelman voisit ratkaista, jotta asiakkaan odotukset ylittyvät? Ehkä voit maalata myös alueen, jota asiakas ei ole osannnut huomioida tai ei ole ymmärtänyt, että se voidaan uudistaa maalaamalla. Kokosimme on viisi vinkkiä, jotka kannattaa pitää mielessä, jos haluat yllättää asiakkaan positiivisesti.

1. Tiloihin, joissa ilmankosteus on suuri

Tiloihin, joissa ilmankosteus on suuri, kuten kylpyhuoneisiin ja keittiöihin on saatavana tuotteita, jotka suojaavat maalipintaa kosteudelta ja homeelta. Asiakkaat arvostavat tälläisissä tiloissa maalipintaa, joka kestää kulutusta ja on helppo pestä sekä puhdistaa. Valitse Tikkurilan Luja-tuoteperhe, jossa on poikkeuksellisen hyvä kemikaalin- ja kulutuksenkesto

2. Tarjoudu käsittelemään myös yksityiskohdat ja rakenneosat

Tarjoudu käsittelemään myös yksityiskohdat ja rakenneosat, kuten lämpöpatterit, ikkunankarmit, ovenkarmit ja jalkalistat. Tikkurilan ammattilaisille suunnatut Intact-kalustemaalit ja -lakat takaavat rakenneosille ja kalusteille kestävän ja kauniin pinnan. Helppo työstäminen ja nopea kuivumisaika tehostavat työntekoa ja säästävät aikaa. Kun haluat säväyttää, luo lastenhuoneeseen koristeellinen ilme tai varmista pimeän eteisen turvallisuus käyttämällä Tikkurilan Magnetic-maalia yhdessä Taika Glow maalin kanssa, joka hohtaa pimeässä.

3. Uudista puupinnat tuotteilla, jotka korostavat yksityiskohtia.

3. Uudista puupinnat tuotteilla, jotka korostavat yksityiskohtia. Asiakkaat ovat yhä kiinnostuneempia terassien ja terassikalusteiden uudistamisesta, ja ulkokäyttöön sopivien terassi- ja kalusteöljyjen ansiosta he voivat valita haluamansa ulkonäön – luonnollisen puun sävyn tai minkä tahansa värin. Valtti Plus Wood Oil on sävytettävä, monikäyttöinen puuöljy terasseille ja ulkokalusteille.

Löytyykö asiakkaasi pihalta puuaitaa? Aidan maalaus on aikaa vievää ja usein puuaidat pääsevät huonoon kuntoon huoltomaalauksen laiminlyönnin takia. Pelasta asiakkaasi aita ennen kuin on liian myöhäistä Tikkurilan Aitamaalilla, joka hylkii tehokkaasti likaa ja pintahometta. Erinomaisesti säärasitusta kestävä koostumus antaa pitkäaikaisen huoltomaalausvälin.

4. Tietääkö asiakkaasi, että myös laattapinnat voidaan maalata?

Tietääkö asiakkaasi, että myös laattapinnat voidaan maalata? Kun valitset kohteeseen oikeanlaiset tuotteet, keittiön tai kylpyhuoneen uudistaminen ei edellytä laattojen vaihtamista. Tikkurilan Luja Ceramic Tiles on puolihimmeä sävytettävä kaakelimaali sisäkäyttöön, joka ei tarvitse erillistä pohjamaalia. Muista, että myös ulkotilojen pihalaatat voidaan nekin käsitellä! Patio Kivikuullotteella värjäämättömät betoninharmaat pihakivet voi käsitellä ihan uuden väriseksi, ja vanhojen, haalistuneiden pihakiveysten väri voidaan palauttaa uudenveroiseksi.

5. Julkisivujen maalaamiseen

Julkisivujen maalaamiseen on saatavana tuotteita kaikille mahdollisille alustoille: betoni- ja rappauspinnoille, sekä kaikille puupinnoille. Tikkurilan tuotteet suojaavat julkisivuja kosteudelta sekä pitävät pinnan puhtaana ja hengittävänä. Pitkä huoltomaalausväli ja helppohoitoinen pinta varmistavat erinomaisen kestävyyden julkisivulle. 

Tietyt maalit tekevät pinnoista paitsi erittäin kestäviä myös itsepuhdistuvia, mikä on täydellinen ratkaisu ilmansaasteita sisältävään kaupunkiympäristöön. Ja kun katto kaipaa uutta pintaa, tuotteita on saatavana niin betonitiilikatteille, peltikatoille kuin huopakatteillekin. Esimerkiksi Tikkurilan Kilpi Tiilikattomaali on Suomen suosituin tiilikattomaali, joka on suojannut kattoja Suomen sääolosuhteissa jo 20 vuotta.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi