Puiset leikkikenttärakenteet.

Puisten leikkikenttärakenteiden teolliset pintakäsittelyratkaisut

Paras suoja kosteutta, auringonvaloa ja likaa vastaan.

Leikkikenttärakenteiden on näytettävä hyvältä ja kestettävä käytössä; kirkkaat, houkuttelevat värit erottuvat ja kutsuvat lapset hauskoihin leikkeihin. Tikkurilan pintakäsittelyratkaisut puupinnoille maksimoivat rakenteiden käyttöiän ja antavat pitkäkestoisen ja luotettavan suojan. Kaikki tuotteemme perustuvat yli 160 vuoden tietotaitoon ja kokemukseen, ja asiantunteva myynnin jälkeinen tukemme lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Erinomainen säänkestävyys ja värivalikoima

Ulkopuupinnoille tarkoitetuista tuotteistamme on saatavilla useita eri sävyjä, myös voimakkaita ja kirkkaita värejä, joissa on hyvä värin ja kiillon kestävyys. Lisäksi niissä on hyvä kulutuskestävyys ja ne kestävät esim. hiekasta aiheutuvaa mekaanista rasitusta hyvin. Tuotteet on testattu Pohjoismaiden ankarassa ilmastossa ja ne antavat pitkäkestoisen suojan kosteutta ja kuumuutta vastaan säästä riippumatta.

Tuotteemme testataan kattavasti QUV-sääkaappitesteillä sekä muilla säänkestoa mittaavilla testausmenetelmillä, jotta ne toimivat käyttöympäristössään vaaditulla tavalla. Lisäksi testaamme tuotteitamme omilla sisäisillä testeillämme standardin EN 927 mukaisesti.

Puiset leikkikenttärakenteet.
Puiset leikkikenttärakenteet.

Turvalliset ja testatut tuotteet sisäleikkipuistoihin

Sisätilojen leikkikenttärakenteisiin kohdistuu hieman erilaiset vaatimukset verrattuna ulkoleikkipuistoihin. Sisätiloissa maaleille ja lakoille asetetaan tiukat vaatimukset sallittujen päästöjen ja hajujen osalta, kuten haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC), formaldehydin ja ammoniakin osalta. Valikoimastamme löytyy paljon tuotteita, jotka ovat saaneet vähäpäästöisyydestään rakennusmateriaalin päästöluokituksen M1. Osa tuotteistamme täyttää myös seuraavat vaatimukset: leluturvallisuusdirektiivi 2009/48/EY ja EN 71-3: 2013 + A3: 2018 Lelujen turvallisuus – Osa 3: Eräiden alkuaineiden siirtyminen.

Kestäviä ratkaisuja leikkiin ja hyvinvointiin

Työtämme Tikkurilassa ohjaa määrätietoinen innovointi ja sellaisten ratkaisujen ja palveluiden kehittäminen, jotka tukevat sekä ihmisten että ympäristön hyvinvointia.

Lähes kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteemme ovat vesiohenteisia, jotta voit tehdä kestävämpiä valintoja. Valikoimaamme sisältyy myös tuotteita, joilla on Joutsenmerkki tai joita voidaan käyttää Joutsenmerkki-rakennuksissa.

Kaikki tuotteemme täyttävät tai ylittävät vaaditut ympäristöstandardit.

 

Yhteistyöllä tavoitteet todeksi

Teemme yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme tuotteesi koko elinkaaren ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla tuotantoa ja varmistamalla optimaalisen toimitusketjun. Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan yritystäsi saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ RATKAISUISTAMME?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin puupintojen maalausjärjestelmiimme klikkaamalla "Etsi lisää maalausjärjestelmiä".

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi