Puiset leikkikenttärakenteet

Puisten leikkikenttärakenteiden teolliset pinnoiteratkaisut

Paras suoja kosteutta, auringonvaloa ja likaa vastaan

Leikkikenttärakenteiden on näytettävä hyvältä ja kestettävä käytössä; kirkkaat, houkuttelevat värit erottuvat ja kutsuvat lapset hauskoihin leikkeihin. Tikkurilan puisten leikkikenttärakenteiden pinnoiteratkaisut maksimoivat käsiteltyjen pintojen käyttöiän ja antavat pitkäkestoisen ja luotettavan suojan. Kaikki tuotteemme perustuvat yli 160 vuoden tietotaitoon ja kokemukseen, ja asiantunteva myynnin jälkeinen tukemme lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Värikäs ja pitkäaikainen suoja puulle

Puisten leikkikenttärakenteiden pinnoiteratkaisuissamme on voimakkaat, kirkkaat värit, joilla on hyvä värin ja kiillon kestävyys. Lisäksi niillä on hyvä kulumisen kestävyys ja mekaaninen kestävyys hiekkaa vastaan. dependable protection against moisture and extreme temperatures. Pinnoitteet on testattu Pohjoismaiden ankarassa ilmastossa. Ne kestävät pitkään säästä riippumatta ja suojaavat luotettavasti kosteudelta ja äärilämpötiloilta.

Tuotteemme testataan kattavasti keinotekoisilla QUV-testeillä ja muilla säänkeston testausmenetelmillä sen varmistamiseksi, että ne toimivat lupaamallamme tavalla, ja ne testataan myös omissa tiloissamme EN 927- ja Venäjän GOST-standardien mukaisesti.

Puiset leikkikenttärakenteet
Puiset leikkikenttärakenteet

Turvalliset ratkaisut sisätilojen leikkirakenteisiin

Jos puisia leikkikenttärakenteita käytetään vain sisätiloissa, on otettava huomioon tietyt seikat. Tarjoamme M1-luokiteltuja pinnoitteita, jotka täyttävät tiukat vaatimukset sallittujen päästöjen ja hajujen, kuten haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC), formaldehydin ja ammoniakin osalta. Osa tuotteistamme täyttää myös seuraavien vaatimukset: leluturvallisuusdirektiivi 2009/48/EY ja EN 71-3: 2013 + A3: 2018 Lelujen turvallisuus – Osa 3: Eräiden alkuaineiden siirtyminen.

Kestäviä ratkaisuja leikkiin ja hyvinvointiin

Työtämme Tikkurilassa ohjaa määrätietoinen innovointi ja sellaisten ratkaisujen ja palveluiden kehittäminen, jotka tukevat sekä ihmisten että planeetan hyvinvointia.

Lähes kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteemme ovat vesiohenteisia, jotta voit tehdä kestävämpiä valintoja. Valikoimaamme sisältyy tuotteita, joilla on Joutsenmerkki tai joita voidaan käyttää Joutsenmerkki-rakennuksissa.

Kaikki tuotteemme täyttävät tai ylittävät asiaankuuluvat ympäristöstandardit.

 

Tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja leikkikenttärakenteisiin

Teemme yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme rakenteiden koko elinkaaren ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta, vähentää kustannuksia, nopeuttaa hankeaikatauluja ja hallinnoida toimitusketjua. Teknisten palveluiden asiantuntijamme ovat valmiita tukemaan sinua liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamisessa.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ RATKAISUISTAMME?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin puupintojen maalausjärjestelmiimme napsauttamalla "Etsi lisää maalausjärjestelmiä".

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi