Robotit

Teolliset maalausjärjestelmät roboteille ja automatisoiduille tuotantolaitteille

Tikkurilalla on yli 10 vuoden kokemus roboteille ja automatisoiduille tuotantolaitteille tarkoitetuista pinnoiteratkaisuista. Laadukkaat pinnoiteratkaisumme auttavat asiakkaitamme saamaan kaikentyyppisille pinnoille korkeatasoisen suojauksen ja kauniin viimeistelyn.

Meillä on pitkä kokemus pinnoitehaasteiden ratkaisemisesta erityyppisillä alustoilla ympäristöissä, joissa syövyttävyys vaihtelee. Syövyttävyys voi olla erilaista eri teollisuudenaloilla – esimerkiksi prosessiteollisuudessa mahdolliset kemikaalivuodot voivat vaatia pinnoitteilta korkeampia korroosionesto-ominaisuuksia, kun taas autoteollisuudessa hitsaus- ja maalauslinjat voivat tuottaa kaasuja, liuotinhöyryjä, roiskeita ja pölyä, mikä asettaa pinnoitteiden kestävyydelle kovia vaatimuksia.

Robotit

Markkinoiden huippuosaamista

Toimintamme ja verkostomme kansainvälisyyden ansiosta voimme yhtenäistää ja johdonmukaistaa asiakkaidemme maalausprosesseja eri markkinoilla.

Roboteille tarkoitettuun palvelutarjontaamme kuuluu valikoima vesiohenteisia pinnoiteratkaisuja, jotka ovat ympäristöystävällisempiä. Tikkurilan Fontecoat EP 50 toimii hyvin erilaisissa ympäristöissä. Vaativissa olosuhteissa paras vaihtoehto on yhdistää Temakeep ja Temaline EPL 100.

Roboteille tarkoitetuilla pinnoiteratkaisuillamme on laaja värivalikoima, myös metallinhohtovärejä. Lue lisää sävytysjärjestelmistämme täältä.

 

Räätälöityjä ja luotettavia pinnoiteratkaisuja

Selvitämme yhdessä kanssasi tuotteesi koko elinkaaren, mikä auttaa löytämään mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti. Teknisten palveluiden asiantuntijamme ovat valmiita tukemaan sinua liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamisessa. 

Tekninen palvelumme voi myös auttaa sinua valitsemaan käyttötarkoitukseesi oikeat menetelmät tai mukauttamaan uusia maalaustapoja, jotta saavutat optimaaliset tulokset meidän tuotteitamme käyttäessäsi.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Testit ja standardit

Testaamme tuotteitamme ja menetelmiämme varmistaaksemme, että ne toimivat teollisissa käyttötarkoituksissa lupaamallamme tavalla.
  • Nopeutetut korroosiotestit (ISO 12944, asiakaskohtaiset testit)
  • Kemikaalienkestävyys (ISO 2812)
  • Mekaaninen kestävyys
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi