Muuntajat

Teolliset maalausjärjestelmät energiavoimaloille ja muuntajille

Tikkurila on tarjonnut jo yli 20 vuoden ajan luotettavia pintakäsittelytuotteita sähkömuuntajille, sähkömoottoreille ja generaattoreille. Olemme myös kehittäneet räätälöityjä ratkaisuja toimialan asiakkaiden erityistarpeisiin.

Olivatpa yrityksesi vaatimukset millaisia tahansa, pyrimme löytämään niihin parhaat mahdolliset ratkaisut. Teknistä neuvontaa ja tukea on saatavilla koko kumppanuuden ajan.

Vaativat olosuhteet edellyttävät luotettavia ratkaisuja

Sähkömuuntajat, sähkömoottorit ja generaattorit altistuvat usein hyvin erilaisille rasituksille, kuten kemiallisille roiskeille, kaasuille, hankaaville aineille kuten lialle ja pölylle, mekaanisille iskuille, korkeille lämpötiloille, erilaisille sääoloille ja kovalle tärinälle tai korkealle suolapitoisuudelle. Maalit ja pinnoitteet suojaavat erittäin arvokasta omaisuutta, joten niiden on oltava riittävän kestäviä kaikkia näitä rasitusolosuhteita vastaan.

Muuntajat

Ratkaisuja, jotka tukevat ihmisten ja ympäristön hyvinvointia

Valmistamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita täyttämään tekniset vähimmäisvaatimukset. Voimme myös auttaa löytämään vakiovalikoimaan kuuluvia valmiita vaihtoehtoja, jotka ovat nykyistä kustannustehokkaampia tai nopeampia ja helpompia levittää.

Valikoimaan kuuluu korkeakuiva-aineisia DTM-tuotteita (direct-to-metal) sekä kestävän kehityksen vaatimukset täyttäviä vesiohenteisia ratkaisuja. Ne ovat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, jotka auttavat yrityksiä saavuttamaan kestävän kehityksen mukaiset tavoitteet.

 

Vakioitujen maalausjärjestelmien lisäksi tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme täyttämään tekniset vähimmäisvaatimukset tai löytämään vaihtoehtoja, jotka ovat kustannustehokkaampia tai nopeampia ja helpompia soveltaa käyttökohteessa. Valikoimastamme löytyy myös korkean kuiva-ainepitoisuuden yksikerrosmaaleja (DTM, direct-to-metal) sekä vesiohenteisia maaleja, jotka tarjoavat kestävämmän vaihtoehdon ja auttavat yrityksiä saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa.

Perusteellinen testaus takaa mielenrauhan

Tikkurilan maalit ja pinnoitteet ovat tunnettuja luotettavasta ja aikaa kestävästä laadustaan, ja ne testataan huolellisesti korkeiden laatuvaatimusten ja standardien täyttämiseksi. Maalausjärjestelmiimme kuuluvia tuoteita on testattu mm. ISO 12944-, NORSOK-standardien mukaisesti, ja valmiiden maalausjärjestelmien lisäksi meillä on valmiuksia tuottaa räätälöityjä maalausjärjestelmiä täyttämään asiakkaidemme vaatimukset ja tarpeet. 

Tuotteemme toimitetaan laajan kansainvälisen jakeluverkoston välityksellä, joka varmistaa oikea-aikaiset toimitukset. 

muuntajat

Asiantunteva kumppani, johon voit luottaa

Teemme yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme tarpeesi laitteiden koko elinkaaren ajalta ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti. Teknisten palveluiden asiantuntijamme ovat valmiita tukemaan yritystäsi liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Tekninen palvelumme voi myös auttaa sinua valitsemaan oikeat menetelmät käyttötarkoitukseesi ja tarjota maalaamojen auditointeja, joiden avulla voit parantaa ja johdonmukaistaa maalausprosessiasi ja varmistaa pintakäsittelyn laadukkuuden.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin metallipintojen maalausjärjestelmiin napsauttamalla "Etsi lisää järjestelmiä".

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
180
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-L
Järjestelmänumero
C5.01
Esikäsittely
Sa2½

Testit ja standardit

Testaamme tuotteitamme ja menetelmiämme varmistaaksemme, että ne toimivat teollisissa käyttötarkoituksissa lupaamallamme tavalla.
  • Nopeutetut korroosiotestit (ISO 12944, asiakaskohtaiset testit)
  • Nopeutetut säänkestävyystestit (UV, ksenon)
  • Mekaaninen kestävyys
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi