Rautatiet-junat-ja-raitiovaunut

Teolliset maalausjärjestelmät rautatiekalustolle

Hyvä kiillon- ja värinkestävyys

Tikkurilalla on yli 20 vuoden kokemus laadukkaiden pinnoiteratkaisujen tarjoamisesta matkustaja- ja tavaravaunuihin sekä muuhun rautatiekalustoon. Pinnoiteratkaisumme täyttävät tiukat laatuvaatimukset ja alan korkeimmat standardit.

Korkeat laatuvaatimukset edellyttävät korkealaatuisia pinnoitteita

Matkustaja- ja tavaravaunujen sekä muun rautatiekaluston pinnoitteiden on täytettävä monia erilaisia vaatimuksia: niiden on oltava nopeasti kuivuvia ja helppoja levittää sekä nopeasti kovettuvia ja hyvin peittäviä, jotta levitysprosessi nopeutuu.

Tikkurilalla on pitkä historia aikaa ja energiaa säästävissä pinnoiteratkaisuissa, jotka säilyttävät värinsä ja kiiltonsa pitkään. Pinnoiteratkaisumme kestävät erinomaisesti mekaanista rasitusta ja ympäristötekijöitä, kuten UV-valoa, sadetta ja lunta.

Tarjoamme laajan tuotevalikoiman matkustaja- ja tavaravaunujen sekä muun rautatiekaluston eri osiin, mukaan lukien matkustajavaunujen sisä- ja ulkopinnat, telit, pyörät, kytkimet, rungot ja sillat. Tarjoamme myös vaativaan käyttöön tarkoitettuja järjestelmiä tavaravaunuihin, kuten hoppereihin.

Junanvaunu

Kestäviä pinnoiteratkaisuja ihmisten ja planeetan hyväksi

Olemme sitoutuneet kehittämään ratkaisuja, jotka tukevat sekä ihmisten että planeetan hyvinvointia.

Tarjoamme matkustaja- ja tavaravaunuja sekä muuta rautatiekalustoa varten valikoiman vesiohenteisia pinnoitteita, jotka ovat kestävämpi valinta. Vesiohenteisissa tuotteissa on vain vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), joten niistä vapautuu vähemmän päästöjä ilmaan.

Tuotevalikoimaamme kuuluu myös DTM-polyuretaanituotteita (direct-to-metal), joissa on korkea kuiva-ainepitoisuus, ja jopa isosyanaatittomia, ympäristöä entistä paremmin säästäviä tuotteita.

Tarjoamme myös räätälöityjä pinnoiteratkaisuja, jotka täyttävät kaikkien valmistajien vaatimukset, ja lähes rajattoman värivalikoiman, mukaan lukien metallinhohtovärit.

Räätälöityjä ja luotettavia pinnoiteratkaisuja

Toimintamme ja verkostomme kansainvälisyyden ansiosta voimme yhtenäistää ja johdonmukaistaa asiakkaidemme maalausprosesseja eri markkinoilla. Joskus osat valmistetaan yhdessä maassa ja asennetaan toisessa. Tikkurila pystyy toimittamaan tarkalleen samat tuotteet, menetelmät ja värisävyt kaikkialle, missä maalia käytetään.

Teemme yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme tarpeidesi koko elinkaaren ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti. Teknisten palveluiden asiantuntijamme ovat valmiita tukemaan ja auttamaan sinua liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamisessa.

Tekninen palvelumme voi myös auttaa sinua valitsemaan oikeat menetelmät käyttötarkoitukseesi ja tarjota maalaamojen auditointeja, joiden avulla voit parantaa ja johdonmukaistaa maalausprosessiasi ja varmistaa pintakäsittelyn laadukkuuden.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
380
Rasitusluokka/Kestävyys
Im3-H
Järjestelmänumero
I.03
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
200
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-H
Järjestelmänumero
G5.04
Esikäsittely
SaS
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
160
Rasitusluokka/Kestävyys
C4-H
Järjestelmänumero
G4.04
Esikäsittely
SaS

Testit ja standardit

Testaamme tuotteitamme ja menetelmiämme varmistaaksemme, että ne toimivat teollisissa käyttötarkoituksissa lupaamallamme tavalla.
  • Palotestit (EN 45545-2)
  • Nopeutetut säänkestävyystestit (UV, ksenon)
  • Nopeutetut korroosiotestit (ISO 12944, asiakaskohtaiset testit)
  • GOST
  • Kemikaalinkestävyys (ISO 2812)
  • Mekaaninen kestävyys
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi