Garden_firniture_3

Puutarhakalusteet

Suojaa vaativiin sääoloihin

Puutarhakalusteet seisovat ulkona säätä uhmaten pitkiä aikoja kerrallaan, ja auringon paistaessa niiden on oltava parhaimmillaan. Tikkurilan pintakäsittelyratkaisut antavat puutarhakalusteille kauniin viimeistelyn ja maksimoivat käsitellyn pinnan käyttöiän. Pintakäsittelyratkaisumme perustuvat yli 160 vuoden tietotaitoon ja kokemukseen, ja asiantuntijoidemme tarjoama myynnin jälkeinen tuki lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Pitkäkestoista luonnonkauneutta

Puu on kaunis ja pitkäikäinen puutarhakalusteiden materiaali. Tikkurilan pintakäsittelyratkaisut korostavat puun luonnollista kauneutta, ja ulkonäön säilyminen varmistetaan erinomaisella säänkestävyydellä ja vettä hylkivällä pinnalla. 

Tuotteemme ovat nopeasti kuivuvia ja helppoja levittää, ja ne estävät puun värimuutoksia, homehtumista ja sinistymistä. Puupinnoille tarkoitetut tuotteemme on testattu Pohjoismaiden ankarassa ilmastossa, jotta voimme olla varmoja niiden kestävyydestä ja toimivuudesta teollisuuden käyttökohteissa.

pihaterassi

Kauniit värit esteettiseen lopputulokseen

Tarjoamme laajan valikoiman värejä, joiden avulla puutarhakalusteesi erottuvat edukseen, ja jokaiselle kalustesarjalle löytyy sopiva väri. Korosta puun luonnollista kauneutta tai herätä huomiota antamalla puutarhakalusteillesi värillinen pintakäsittely, molempiin vaihtoehtoihin löytyy eri kiiltoasteita. 

Tarjoamme erilaisia pintakäsittelyjärjestelmiä, joista voidaan valita kestävyydeltään sopivin sen mukaan, ovatko kalusteet katetulla terassilla vai alttiina säälle ja muulle rasitukselle. Järjestelmiemme joustavuuden ansiosta loppuasiakkaat voivat valita lopullisen pintakäsittelyn ja kiiltoasteen, jotka sopivat käyttötarkoitukseen parhaiten. Laadukasta ja kestävää pintakäsittelyjärjestelmää etsiville paras ratkaisu on Pinja Wood Stain kuullote kahden kerran Pinjalac HB 30 käsittelyllä.

Tikkurilan tuotteilla käsiteltyjä puutarhakalusteita on helppo huoltaa, ja huoltokäsittelyyn soveltuvia tuotteita on laajasti saatavilla. Käsitelty pinta ei hilseile edes ääriolosuhteissa, joten kalusteen väri ja pinta pysyy tasaisena pitkään. Käsitellyt puutarhakalusteet kestävät myös pesua ja pyyhkimistä, joten ne on helppo pitää puhtaina.

Ympäristöä ja hyvinvointia kunnioittaen 

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia. 

Lähes kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteemme ovat vesiohenteisia ja sisältävät mahdollisimman vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC-päästöjä). Tällaiset tuotteet ovat kestävämpi valinta, koska ne päästävät ilmaan vähemmän päästöjä ja hajuja. Tikkurilan Pinja Protect -tuotesarjalla on Joutsenmerkki, ja Ultra Pro -sarjaa voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Julkinen rakennus ja silta

Yhteistyöllä tavoitteet todeksi

Teemme yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme tuotteesi koko elinkaaren ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla tuotantoa ja varmistamalla optimaalisen toimitusketjun. Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan yritystäsi saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Maalausjärjestelmä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi