Puinen tuoli.

Teolliset pintakäsittelyratkaisut huonekaluteollisuuteen

Kestävät ja monikäyttöiset teollisuusmaalit ja -lakat puupinnoille.

Tikkurilan pintakäsittelytuotteet huonekaluteollisuuden tarpeisiin tarjoavat kauniin viimeistelyn ja mahdollistavat pitkän käyttöiän antamalla puupinnoille parhaan mahdollisen suojan. Ratkaisumme perustuvat yli 160 vuoden tietotaitoon ja kokemukseen, ja asiantuntijoidemme tarjoama myynnin jälkeinen tuki lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Tuotevalikoimamme sisältää turvallisia vesiohenteisia pintakäsittelytuotteita, jotka täyttävät mm. lasten huonekaluille asetetut tiukat vaatimukset.

Korosta puun luonnollista kauneutta

Puu on luonnonmukainen ja pitkäikäinen sisustusmateriaali, joka tuo tiloihin lämpimän ja ajattoman tunnelman. Tikkurilan pintäkäsittelytuotteet huonekaluteollisuuden tarpeisiin korostavat puun luonnollisen kaunista ulkonäköä.

Laajasta värivalikoimastamme löytyy tuhansia sävyjä jokaiseen tilaan ja tarpeeseen. Korosta puun luonnollista kauneutta tai herätä huomiota värikkäällä pintakäsittelyllä. Tuotteistamme on saatavilla eri kiiltoasteita mattapinnasta kiiltävään.

Puiset kalusteet.

Kestävyys ja helppo puhdistus

Huonekalut ovat usein kovassa käytössä päivittäin, joten niiden on oltava helposti puhdistettavia ja pintakäsittelyn on kestettävä pesua ja pyyhkimistä. Pintakäsittelyn naarmunkestävyys on tärkeää, sillä esimerkiksi korut, lemmikkieläimet ja muu arkikäytön kulutus voivat jättää jälkiä puukalusteisiin. 

Tikkurilan huonekaluteollisuuden käyttöön suunnatuissa tuotteissa on erinomainen naarmun- ja kulutuksenkestävyys, minkä lisäksi tuotteissa on erinomaiset täyttöominaisuudet. Sileä ja virheetön pinta on helppo pitää puhtaana.

Puinen senkki.
Valmistaja: Scanwood

Hyvinvointia edistävät pintakäsittelyratkaisut huonekaluteollisuuteen

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Valikoimaamme kuluu kattava valikoima vesiohenteisia tuotteita sisätilojen kohteisiin, jotka tukevat kestävää rakentamista. Vesiohenteisissa tuotteissa on vain vähän tai ei lainkaan haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), joten niistä ei vapaudu päästöjä tai hajuja sisäilmaan.

Valikoimaamme kuuluu UV-valossa kuivuvia tuotteita; vesiohenteisia tuotteita sekä korkean kiintoainepitoisuuden tuotteita, joissa kuiva-ainepitoisuus on jopa 100 %. Näillä edistyneen teknologian tuotteilla saavutetaan sama laadukas lopputulos kuin perinteisillä liuotinohenteisilla tuotteilla mutta alhaisemmilla päästöillä. Tuotteiden käyttö on turvallisempaa ja ympäristövaikutukset alhaisemmat. UV-kuivaustekniikka auttaa asiakkaitamme myös tehostamaan tuotantoaan.

Valikoimastamme löydät mm. M1-luokiteltuja tuotteita ja monia eri käyttökohteisiin soveltuvia sisätuotteita, jotka täyttävät viimeisimmät ympäristöstandardit tai joita voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Kalusteet

Räätälöityjä ja luotettavia pintakäsittelyratkaisuja

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja tunnistaaksemme mahdollisuudet parantaa tuotantotehokkuutta. Tuotannon nopeuttaminen ja toimitusketjujen optimointi auttaa vähentämään kustannuksia ja saamaan etua liiketoimintaan. Asiantuntijamme ja tekninen palvelumme ovat käytettävissäsi oikean pintakäsittelyratkaisun valinnassa, johon vaikuttaa mm. levitysmenetelmä ja käyttöolosuhteet. Olemme apunasi kestävämmän ja luotettavamman lopputuloksen saavuttamisessa.

Testaamme tuotteitamme jatkuvasti varmistaaksemme, että ne toimivat teollisissa käyttötarkoituksissa lupaamallamme tavalla.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Katso kaikki maalausjärjestelmämme klikkaamalla "Etsi lisää maalausjärjestelmiä puupinnoille".

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi