Snek-keittiö

Teolliset pinnoiteratkaisut keittiönkaappien puuoviin

Keittiönkaappien ovien teolliset pinnoiteratkaisumme maksimoivat käsitellyn pinnan käyttöiän antamalla parhaan mahdollisen suojan ja erinomaisen kestävyyden kotitalouksien yleisimpiä kemikaaleja vastaan. Nämä ratkaisut perustuvat yli 160 vuoden tietotaitoon ja kokemukseen, ja asiantuntijoidemme tarjoama myynnin jälkeinen tuki lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Keittiönkaappien puuovien valikoimamme sisältää pinnoiteratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Luminol 25 N:llä on erinomainen kulutuksen ja kemikaalien kestävyys. Kun tarvitaan kirkasta lakkakalvoa, suosittelemme vesiohenteista UV-kovetteista Luminol Clear 25 -lakkaa ja läpinäkyvää Akvi Color -petsiä, jota on saatavana useissa eri väreissä erilaisiin keittiösisustuksiin.

Snek-keittiö

Oikea sävy jokaiseen sisustukseen

Laajassa värivalikoimassamme on tuhansia vaihtoehtoja, joista löytyy varmasti oikea sävy kaikkiin keittiöihin, on sisustus sitten perinteinen tai moderni. Korosta puun luonnollista kauneutta tai herätä huomiota värikkäällä pintakäsittelyllä – saatavilla on kiiltoasteet matasta kiiltävään.

Kestävyys ja helppo puhdistus

Keittiö on usein arjen keskipiste, joten keittiönkaappien ovien on oltava helposti puhdistettavia. Säännöllisen puhdistamisen vuoksi myös pintakäsittelyn tai lakan on kestettävä pesua ja pyyhkimistä. Keittiönkaappien ovien pintakäsittelyltä vaaditaan yleensä hyvää kemikaalinkestävyyttä, ja sen pinnoiteratkaisumme tarjoavat. Kemikaaleja kestävä pinta suojaa, kun ruokaa tai nestettä läikkyy tai ovi altistuu kuumuudelle tai päivittäiselle kulutukselle. Tämä pidentää oven käyttöikää.

Keittiökaappien ovien pinnoiteratkaisumme ovat myös naarmunkestäviä ja erittäin pitkäikäisiä sekä tarjoavat erinomaiset täyttöominaisuudet. Ne myös kuivuvat nopeasti, joten ne voidaan pinkata pian.

Snek-keittiö

Hyvinvointia edistävät pinnoiteratkaisut keittiönkaappien oviin

Meitä ohjaa määrätietoinen innovointi, ja olemmekin sitoutuneet kehittämään ratkaisuja, jotka tukevat sekä ihmisten että planeetan hyvinvointia.

Tarjoamme sisätilojen kohteisiin kattavan valikoiman vesiohenteisia pinnoitteita, jotka ovat kestävämpi valinta. Tarjoamme myös UV-valossa kuivuvia tuotteita; vesiohenteisia maaleja ja maaleja, joiden kuiva-ainepitoisuus on 100 %.

Valikoimaamme sisältyy M1-merkittyjä tuotteita ja monia erilaisia sisäpinnoitteita, jotka täyttävät uusimmat ympäristöstandardit ja joita voidaan käyttää Joutsenmerkki-rakennuksissa.

Hyvinvointia edistävät maalausratkaisut

Räätälöityjä ja luotettavia pinnoiteratkaisuja

Oli käyttökohteesi mikä tahansa, selvitämme yhdessä tuotteen koko elinkaaren ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti. Teknisten palveluiden asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan yritystäsi saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet.

Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun. Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Contact us

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin keittiönkaappien puuovien maalausjärjestelmiimme napsauttamalla "Etsi lisää maalausjärjestelmiä".

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi