Maalatut keittiönkaapistot.

Teolliset pintakäsittelyratkaisut keittiökalusteille

Keittiökalusterunkojen ja -ovien teolliset pintakäsittelyratkaisumme maksimoivat käsitellyn pinnan käyttöiän antamalla niille parhaan mahdollisen suojan ja erinomaisen kestävyyden kotitalouksissa yleisesti käytettyjä kemikaaleja vastaan. Tuotteemme perustuvat yli 160 vuoden tietotaitoon ja kokemukseen, ja asiantuntijoidemme tarjoama myynnin jälkeinen tuki lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Keittiökalusteiden maalaamiseen ja lakkaukseen löytyy pintakäsittelyratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Luminol 25 N on UV-valolla kovettuva vesiohenteinen uretaanipolyesterimaali, jolla on erinomainen mekaanisen kulutuksen ja kemikaalien kestävyys. Kun tarvitaan kirkasta lakkapintaa, suosittelemme vesiohenteista UV-valolla kovettuvaa Luminol Clear 25 -lakkaa tai Akvi Color -petsiä, jota on saatavana useissa eri väreissä erilaisiin keittiösisustuksiin.

Snek-keittiö

Oikea sävy jokaiseen sisustukseen

Laajassa värivalikoimassamme on tuhansia eri sävyvaihtoehtoja, joista löytyy varmasti oikea sävy kaikkiin keittiöihin, olipa sisustus sitten perinteinen tai moderni. Sävytys mahdollistaa puun luonnollisen kauneuden korostamisen tai luovemman värien käytön sisustuksen kiintopisteeksi. Saatavilla on myös useita eri kiiltoasteita himmeästä korkeakiiltoiseen.

Kestävä pinta ja helppo puhdistus

Keittiö on usein arjen keskipiste, joten keittiökalusteiden pintojen on oltava helposti puhdistettavia. Tikkurilan keittiökalusteille suositelluissa tuotteissa on hyvä kemikaalinkestävyys ja ne kestävät hyvin pesua ja pyyhkimistä. Ne suojaavat pintoja myös ruuan ja nesteiden roiskeilta, kuumuudelta ja mekaaniselta kulutukselta. Kestävä pintakäsittely pidentää keittiökalusteiden käyttöikää.

Keittiökalusteille suositelluissa tuotteissamme on hyvä naarmunkestävyys ja erinomainen täyttökyky kestävyyden takaamiseksi. Tuotteiden kuivumisaika on lyhyt, joka parantaa pinkattavuutta.

Vaaleanharmaaksi maalatut keittiön kaapistot.

Hyvinvointia ja kestävää rakentamista edistävät pintakäsittelyratkaisut

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää rakentamista, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Tarjoamme sisätilojen kohteisiin kattavan valikoiman vesiohenteisia maaleja ja lakkoja, jotka tukevat kestävää rakentamista. Valikoimassa on myös UV-valossa kuivuvia tuotteita, jotka ovat vesiohenteisia tai joiden kuiva-ainepitoisuus on 100 %.

Valikoimassamme on useita rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1 kuuluvia tuotteita sekä monia tuotteita, jotka täyttävät uusimmat ympäristöstandardit ja joita voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Kestävää rakentamista edistävät pintakäsittelyratkaisut puupinnoille.

Räätälöityjä ja luotettavia maalausmenetelmiä

Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä, jotta ymmärrämme käyttökohteen tarpeet koko elinkaaren ajalta ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti. Osaava myyntitiimimme ja teknisten palveluiden asiantuntijamme ovat valmiita tukemaan sinua liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamisessa.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Contact us

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin keittiönkaappien puuovien maalausjärjestelmiimme napsauttamalla "Etsi lisää maalausjärjestelmiä".

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi