Akvi Color AT-S

Vesiohenteinen petsi.

Akvi Color AT-S

Vesiohenteinen petsi.

Kuvaus

Vesiohenteinen petsi.


Ominaisuudet

• Vesiohenteinen, UV-säteilyä ja auringonvaloa kestäviä pigmenttejä sisältävä petsi. Petsatun puun värinkesto on huomattavasti pidempi. Tuote on suunniteltu sisäkäyttöön. • Soveltuu käytettäväksi Joutsenmerkityissä rakennuksissa. Vesiohenteisena se ei ole ympäristölle haitallinen. • Korostaa puun luonnollista rakennetta. Sen laajan värivalikoiman ansiosta lopputuotteesta on helppo tehdä yksilöllisempi. Luonnollisen näköisiä, puulle tehtyjä värimalleja saa pyydettäessä. • Suunniteltu ruiskutukseen ja kastokäsittelyyn. • Petsi ei sisällä vapaata formaldehydiä eikä kuivuttuaan eritä formaldehydiä ympäristöön.


Käyttökohteet

• Suositellaan huonekaluihin, oviin ym. puu- ja puulevypintoihin sisätiloissa.


Erinomainen UV-säteilyn kesto

Akvi Color AT-S on vesiohenteinen, UV-säteilyä ja auringonvaloa kestäviä pigmenttejä sisältävä petsi. Petsatun puun värinkesto on huomattavasti pidempi. Tuote on suunniteltu sisäkäyttöön.

Product usp1prof_img
Excellent UV resistance

Ympäristöystävällinen

Akvi Color AT-S soveltuu käytettäväksi Joutsenmerkityissä rakennuksissa. Vesiohenteisena se ei ole ympäristölle haitallinen.

Product usp2prof_img
Environmentally friendly

Laaja värivalikoima

Akvi Color AT-S korostaa puun luonnollista rakennetta. Sen laajan värivalikoiman ansiosta lopputuotteesta on helppo tehdä yksilöllisempi. Luonnollisen näköisiä, puulle tehtyjä värimalleja saa pyydettäessä.

Product usp3prof_img
Wide range of colors
Industry systems table

Industry table

PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
100
CORROSIVITY/DURABILITY
C3-L
SYSTEM NO.
C3.01
PRETREATMENT
Sa2½
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi