Sävytysjärjestelmien keston mittaaminen

Teollisuuden sävytysjärjestelmät

Kestävä ja kustannustehokas ratkaisu mahdollistaa tuhansia värejä

Sävytys on taloudellisin ja ekologisin tapa valmistaa laaja skaala eri värejä asiakkaan tarpeen mukaan, varsinkin kun sävytettyjen maalien määrät ovat pienempiä. Sävytysjärjestelmät tarjoavat teollisuusmaalien käyttäjille huomattavia etuja: jakelijat voivat tarjota laajan värivalikoiman hyvin nopeasti, mikä tarkoittaa, että asiakkaat voivat täydentää varastojaan tarvittaessa ja välttää tarpeetonta ja kallista maalien varastointia.

Sävytysjärjestelmä koostuu perusmaalista, väriaineista, sävytyskoneesta, sävytysohjelmistosta (mukaan lukien värinhallinta ja sovitus) ja sekoittimesta. Spektrofotometrin ja sovittamisen avulla Tikkurilan Väripalvelun asiantuntijat voivat luoda uusia värikaavoja värinäytteitä mitattaessa.

Juuri oikea sävy tarpeisiisi

Tikkurilan värikaavatietokanta sisältää värikaavoja kaikille yleisille kansainvälisille värikartoille, mukaan lukien: RAL Effect, RAL Classic, British Standard, NCS S ja SSG. Sävyjä on jo tuhansia, ja määrä kasvaa koko ajan.

Asiakaskohtaisten värien kaavat voi laskea joko spektrofotometrin (Pikakaavat) avulla tai Tikkurilan Väripalvelun toimesta (Räätälöidyt kaavat) pyydettäessä. Tämä mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen juuri sillä sävyllä, jota he tarvitsevat suurempaan projektiin tai tilattaessa suurempia määriä.

Vihreä metsä

Sävytys vähentää ympäristövaikutuksia

Maalin sävytysjärjestelmät parantavat materiaalin käytön tehokkuutta ja vähentää jätettä, mikä vaikuttaa suoraan tuotteen ekologiseen jalanjälkeen. Sävytyksen avulla maalien varastointi voidaan pitää optimaalisella tasolla sekä yrityksen että jakelijan tiloissa, jolloin hävikkiä ei pääse syntymään.

Sävytys tuo myös selkeitä logistiikkahyötyjä valmissävyjen toimittamiseen verrattuna. Kuljetuksen tarve vähenee, koska jakelijoilla voi olla suurempi valikoima erilaisia perusmaaleja eri tarkoituksiin sen sijaan, että niillä olisi useita valmiita yhden maalin sävyjä.

Maalin testausta Tikkurilan Väripalvelussa

Tikkurilan teollisuusmaalien sävytyspalvelu

Pienten asiakaskohtaisten sävymäärien valmistus tehtaalla on erittäin kallista, joten tarjoamme viisi teollisuusmaalien sävytysjärjestelmää, jotka kaikki kuuluvat Tikkurilan teollisuusmaalien palvelukonseptin piiriin. Yleiseurooppalainen jälleenmyyntiverkostomme tarjoaa laajan valikoiman kestäviä, laadukkaita tuotteita ja optimoituja värikaavoja sekä teknisen palvelun ja tuotteiden toimituksen. Verkostoon kuuluu lukuisia sävytys- ja jakelupisteitä ympäri Eurooppaa, joten asiakkaat voivat saada maalin tarvitsemansa tarkan sävyn nopeasti ja joustavasti.

Tikkurilan teollisuusmaalien sävytysjärjestelmät

Viisi sävytysjärjestelmäämme – Temaspeed Premium, Temaspeed Fonte, Temaspeed Dicco Color, Temaspeed Akvi Tone ja Avatint – palvelevat erityyppisiä maaleja ja erilaisia sävylle asetettuja visuaalisia vaatimuksia.

Haluatko kuulla lisää sävytysratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean sävyn, tuotteen tai ratkaisun.

Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi