Teolliset maalausjärjestelmät GSM- ja sähkömastoille

Teolliset maalausjärjestelmät GSM- ja sähkömastoille

Tikkurila on valmistanut suojapinnoitteita matkapuhelin-, tietoliikenne- ja sähköverkkomastoihin niin kauan kuin mastoja on ollut olemassa. Niitä varten suunnitellut pinnoitusratkaisut maksimoivat käsitellyn pinnan käyttöiän tarjoamalla parhaan mahdollisen suojan ja muuttumattoman värin.

Tarjoamme huoltomaalaukseen laajan valikoiman pintatolerantteja maalausjärjestelmiä. Saatavana on myös tuotteita, joita voidaan levittää alhaisissa lämpötiloissa. Valikoimassa on myös useita uusille tuotteille tarkoitettuja suojamaalausjärjestelmiä, esimerkiksi sinkityille pinnoille sopivia.

Puhelin- ja sähköverkkomastot edellyttävät lujia pinnoitusratkaisuja

Pitkä käyttöikä on erityisen tärkeää tietoliikenne- ja sähköverkkomastoja käsiteltäessä. Kunnossapitomaalaus voi olla erittäin kallista, sillä työ on tehtävä korkealla, ja siihen on käytettävä erikoiskoulutettua henkilökuntaa ja erikoislaitteita.

Kattavan sävytysjärjestelmämme ansiosta tietoliikenne- ja sähköverkkomastoissa käytettäviä pinnoitteita on saatavilla laajassa värivalikoimassa. Tyypilliset signaalivärit ovat luonnollisesti saatavilla. Tikkurilan tietoliikenne- ja sähköverkkomastoille tarkoitettujen pinnoitusratkaisujen pitkä käyttöikä, hyvä korroosionkestävyys ja erinomainen värin säilyvyys on testattu ja todistettu.

GSM- ja sähkömastot

Tarjoamme markkinoiden huippuosaamista

Toimintamme ja verkostomme kansainvälisyyden ansiosta voimme yhtenäistää ja johdonmukaistaa asiakkaidemme maalausprosesseja eri markkinoilla. Joskus mastojen teräsrakenteet valmistetaan tietyssä maassa valmiiksi toiseen maahan asennettaviksi. Tikkurila pystyy toimittamaan tarkalleen samat tuotteet, menetelmät ja värisävyt kaikkialle, missä maalia käytetään.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat Temacoat HS-F ‑pohjamaali, jonka kuiva-ainepitoisuus on korkea ja jota voidaan levittää alhaisissa lämpötiloissa. Temathane PC 50 ‑pintamaali on erinomainen valinta, kun tarvitaan korkeakuiva-aineista erittäin kiiltävää ja hyvin värin säilyttävää pinnoitetta.

Tietoliikenne- ja sähköverkkomastojen pinnoitteet ja järjestelmät on testattu ja ne täyttävät täysin ISO 12944 ‑standardin sekä monien paikallisten vaatimusten ehdot. Tarjoamme myös pitkälle kehitettyjä ratkaisuja käyttökohteisiin, joissa tarvitaan vahvempaa suojausta.

Räätälöityjä ja luotettavia pinnoiteratkaisuja

Teemme yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme tarpeidesi koko elinkaaren ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti. Teknisten palveluiden asiantuntijamme ovat valmiita tukemaan ja auttamaan sinua liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamisessa.

Tekninen palvelumme voi myös auttaa sinua valitsemaan oikeat menetelmät käyttötarkoitukseesi ja tarjota maalaamojen auditointeja. Niiden avulla voit parantaa ja johdonmukaistaa maalausprosessiasi ja varmistaa pintakäsittelyn laadukkuuden.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin tietoliikenne- ja sähköverkkomastojen maalausjärjestelmiin napsauttamalla "Etsi lisää maalausjärjestelmiä".

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
240
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-M
Järjestelmänumero
C5.02
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
360
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-VH
Järjestelmänumero
C5.04
Esikäsittely
Sa2½
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi