Teolliset maalausjärjestelmät GSM- ja sähkömastoille

Teolliset maalausjärjestelmät GSM- ja sähkömastoille

Tikkurilan valikoima on kattanut maalausjärjestelmiä matkapuhelin-, tietoliikenne- ja sähköverkkomastoihin niin kauan kuin mastoja on ollut olemassa. Käyttökohteen vaatimukset täyttävät maalausjärjestelmät tarjoavat parhaan mahdollisen suojan teräspinnalle ja erinomaisen värikeston mahdollisimman pitkällä huoltovälillä.

Mastojen valmistukseen ja ensimaalaukseen löytyy useita korroosionsuojamaaleja ja pinnoitteita, jotka soveltuvat myös suoraan sinkitylle pinnalle. Huoltomaalaukseen löytyy laaja valikoima tuotteita, joita voidaan levittää työmaaolosuhteissa sekä alhaisissa lämpötiloissa.

Kestävää suojaa korroosiolle ja säärasitukselle

Pitkä käyttöikä on erityisen tärkeää tietoliikenne- ja sähköverkkomastojen pintakäsittelyssä. Kunnossapitomaalaus voi olla erittäin kallista, sillä työ on tehtävä korkealla, ja siihen on käytettävä erikoiskoulutettua henkilökuntaa ja erikoislaitteita.

Kattavan sävytysjärjestelmämme ansiosta tietoliikenne- ja sähköverkkomastoissa käytettäviä maaleja ja pinnoitteita on saatavilla laajassa värivalikoimassa, mukaanlukien tavallisimmat huomio- ja merkintävärit. Tikkurilan maalausjärjestelmien pitkä huoltomaalausväli, erinomainen korroosionkestävyys ja hyvä värinkestävyys on testattu ja todistettu lukuisissa tietoliikenne- ja sähkömastosovelluksissa.

GSM- ja sähkömastot

Tarjoamme markkinoiden huippuosaamista

Toimintamme ja verkostomme kansainvälisyyden ansiosta voimme yhtenäistää ja johdonmukaistaa asiakkaidemme maalausprosesseja eri markkinoilla. Joskus mastojen teräsrakenteet valmistetaan tietyssä maassa valmiiksi toiseen maahan asennettaviksi. Tikkurila pystyy toimittamaan tarkalleen samat tuotteet, menetelmät ja värisävyt kaikkialle, missä maalia käytetään.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat Temacoat HS-F ‑pohjamaali, jonka kuiva-ainepitoisuus on korkea ja jota voidaan levittää alhaisissa lämpötiloissa. Temathane PC 50 ‑pintamaali on erinomainen valinta, kun tarvitaan korkeakuiva-aineista erittäin kiiltävää ja hyvin värin säilyttävää pinnoitetta.

Tietoliikenne- ja sähköverkkomastojen pinnoitteet ja järjestelmät on testattu ja ne täyttävät täysin ISO 12944 ‑standardin sekä monien paikallisten vaatimusten ehdot. Tarjoamme myös pitkälle kehitettyjä ratkaisuja käyttökohteisiin, joissa tarvitaan vahvempaa suojausta.

Räätälöityjä ja luotettavia maalausjärjestelmiä

Teemme yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme tarpeidesi koko elinkaaren ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti. Teknisten palveluiden asiantuntijamme ovat valmiita tukemaan ja auttamaan sinua liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamisessa.

Tekninen palvelumme voi myös auttaa sinua valitsemaan oikeat menetelmät käyttötarkoitukseesi ja tarjota maalaamojen auditointeja. Niiden avulla voit parantaa ja johdonmukaistaa maalausprosessiasi ja varmistaa pintakäsittelyn laadun nyt ja tulevaisuudessa.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin tietoliikenne- ja sähköverkkomastojen maalausjärjestelmiin napsauttamalla "Etsi lisää maalausjärjestelmiä".

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
240
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-M
Järjestelmänumero
C5.02
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
360
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-VH
Järjestelmänumero
C5.04
Esikäsittely
Sa2½
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi