Temabond ST 300

Kaksikomponenttinen, vähäliuotteinen, modifioitu, sävytettävä epoksihuoltomaali vaativille pinnoille.

CE Silko

Temabond ST 300

Kaksikomponenttinen, vähäliuotteinen, modifioitu, sävytettävä epoksihuoltomaali vaativille pinnoille.

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, vähäliuotteinen, modifioitu, sävytettävä epoksihuoltomaali vaativille pinnoille.


Ominaisuudet

• Ihanteellinen ratkaisu huoltomaalaukseen, sillä se tarttuu erittäin hyvin myös terärharjattuun teräspintaan. Maalin kuiva-ainepitoisuus on korkea, ja siksi sen VOC-päästöt ovat pienemmät kuin tavanomaisilla epoksimaaleilla. • Kestää vesiupotusta, ja siksi sitä voidaan käyttää esim. veteen ja maahan upotetuissa teräsrakenteissa. Tuotetta voidaan käyttää myös vesivoimaloiden pintakäsittelyyn. CE-merkittynä Temabond ST 300 soveltuu myös betonille. • Sävytettävä Temabond ST 300 muodostaa erittäin tiiviin kalvon, jolla on hyvä kemikaalin- ja kulutuksenkestävyys. Maalia käytetään vaikeasti puhdistettavien teräspintojen huolto- ja korjausmaalausyhdistelmissä. Käyttökohteita ovat sillat, säiliöt ja erilaiset teräsrungot sekä puu- ja kemianteollisuuden laitteet. • Voidaan maalata paksuja kalvoja, myös siveltimellä. • Voidaan maalata myös vanhan alkydimaalin päälle. • Soveltuu käytettäväksi yksikerrosmaalina. • Talvilaatu Temabond WG 300 kuivuu myös alhaisissa lämpötiloissa.


Käyttökohteet

• Suositellaan teräsrakenteiden asennus- ja kuljetusvaurioiden korjausmaalaukseen.


Korkeakuiva-aineinen, sävytettävä epoksimaali vaativille pinnoille

Temabond ST 300 on ihanteellinen ratkaisu huoltomaalaukseen, sillä se tarttuu erittäin hyvin myös terärharjattuun teräspintaan. Maalin kuiva-ainepitoisuus on korkea, ja siksi sen VOC-päästöt ovat pienemmät kuin tavanomaisilla epoksimaaleilla.

Product usp1prof_img
Surface-tolerant high-solids tintable epoxy paint

Soveltuu vesiupotukseen

Temabond ST 300 kestää vesiupotusta, ja siksi sitä voidaan käyttää esim. veteen ja maahan upotetuissa teräsrakenteissa. Tuotetta voidaan käyttää myös vesivoimaloiden pintakäsittelyyn. CE-merkittynä Temabond ST 300 soveltuu myös betonille.

Product usp2prof_img
Suitable for immersion

Hyvä kemikaalin- ja kulutuksenkesto

Sävytettävä Temabond ST 300 muodostaa erittäin tiiviin kalvon, jolla on hyvä kemikaalin- ja kulutuksenkestävyys. Maalia käytetään vaikeasti puhdistettavien teräspintojen huolto- ja korjausmaalausyhdistelmissä. Käyttökohteita ovat sillat, säiliöt ja erilaiset teräsrungot sekä puu- ja kemianteollisuuden laitteet.

Product usp3prof_img
Good chemical and abrasion resistance
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi