Ulkoverhouslevyt

Ulkoverhouslevyjen teollinen pintakäsittely

Tikkurilan ulkoverhouslevyjen teolliset pinnoiteratkaisut antavat käsitellyille pinnoille kauniin viimeistelyn ja pitkäkestoisen suojan, mikä auttaa maksimoimaan niiden käyttöiän. Pinnoiteratkaisumme on kehitetty perustuen yli 160 vuoden tietotaitoon, ja asiantuntijoidemme tarjoama myynnin jälkeinen tuki lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Kaunis ja kestävä viimeistely

Meidät tunnetaan pinnoiteratkaisuista, jotka toimivat luotettavasti ja lupaamallamme tavalla teollisuuden käyttökohteissa. Ratkaisumme ovat nopeasti kuivuvia, ja niiden pinkattavuus on erinomainen, mikä auttaa tehostamaan tuotantoa. Tarjolla on useita yksikomponenttisia vaihtoehtoja, joten niitä on myös helppo levittää. 

Pinnoiteratkaisumme tarjoavat tasaisen ja tiiviin kalvon, joka suojaa puuta kosteudelta ja lialta vähentäen tehokkaasti puun halkeilua. Pinnan väri pysyy tasaisena ja virheettömänä.

Kattava sävytysjärjestelmämme on saatavilla ulkoverhouslevyille. Voit valita tuhansista mahdollisista värivaihtoehdoista.

 

Ulkoverhouslevyt
Ulkoverhouslevyt

Erinomainen kiillon ja värin säilyvyys Pohjolan sääolosuhteissa

Tikkurilan ulkoverhouslevyjen pinnoiteratkaisut on suunniteltu vaativimpiin olosuhteisiin. Ne on kehitetty ja testattu ulkona ankarassa Pohjolan ilmastossa, mikä osoittaa niiden kestävyyden kaikissa sääolosuhteissa.

Ulkoverhouslevyjen pinnoitteillamme on todistetusti erittäin alhainen vedenläpäisevyys ulkokäytössä. Puulevyille tarkoitetut erikoistuotteemme Pinjadur Primer ja Pinjadur 30 antavat parhaan mahdollisen suojan naarmuja ja sääolosuhteita vastaan. Valikoimaamme kuuluvat myös pitkäkestoinen Ultra Pro -sarja, Pinja Flex Combi 25, Pinja Wood Stain ja Pinjalac HB 30.

Hyvinvointia edistävät maalausratkaisut

Meitä ajaa määrätietoinen innovointi, ja olemme sitoutuneet kehittämään ratkaisuja, jotka tukevat sekä ihmisten että maapallon hyvinvointia. Tavoitteenamme on kehittää ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka täyttävät kaikki asianmukaiset ympäristöstandardit.

Lähes kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteemme ovat vesiohenteisia, mikä tekee niistä kestävämmän valinnan.

Räätälöityjä ja luotettavia pinnoiteratkaisuja

Teemme yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme tarpeesi käyttökohteen koko elinkaaren ajalta ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti. Osaavat myyntitiimimme ja teknisten palveluiden asiantuntijamme useissa maissa ovat valmiita tukemaan sinua liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamisessa.

Halutko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

"NÄYTÄ LISÄÄ" -PAINIKKEEN TAKAA LÖYDÄT LISÄÄ MAALAUSJÄRJESTELMIÄ PUUPINNOILLE.

Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi