Ulkoverhouslevyt

Ulkoverhouslevyjen teollinen pintakäsittely

Tikkurilan ulkoverhouslevyjen teolliset pintakäsittelyratkaisut antavat puupinnoille kauniin viimeistelyn ja pitkäkestoisen suojan, mikä auttaa maksimoimaan niiden käyttöiän. Pintakäsittelyratkaisumme perustuvat yli 160 vuoden tietotaitoon ja kokemukseen, ja asiantuntijoidemme tarjoama myynnin jälkeinen tuki lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Kaunis ja kestävä viimeistely

Tikkurila tunnetaan pintakäsittelyratkaisuista, jotka toimivat luotettavasti ja lupaamallamme tavalla teollisuuden käyttökohteissa. Ratkaisumme ovat nopeasti kuivuvia, ja niiden pinkattavuus on erinomainen, mikä auttaa tehostamaan tuotantoa. Tarjolla on useita yksikomponenttisia vaihtoehtoja, joten niitä on myös helppo levittää. 

Pintakäsittelyratkaisumme suojaavat puuta kosteudelta ja lialta vähentäen tehokkaasti puun halkeilua. Pinnan väri pysyy tasaisena ja virheettömänä.

Ulkotuotteidemme kattava sävytettävyys mahdollistaa laajan värivalikoiman tuhansista eri sävyistä.

 

Ulkoverhouslevyt.
Ulkoverhouslevyt.

Erinomainen kiillon- ja värinkestävyys pohjolan sääolosuhteissa

Tikkurilan ulkoverhouslevyjen pintakäsittelyratkaisut on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin. Ne on kehitetty ankariin sääolosuhteisiin ja testattu ulkona pohjolan ilmastossa, mikä osoittaa niiden kestävyyden kaikissa sääolosuhteissa.

Ulkotuotteillamme todistetusti erittäin alhainen vedenläpäisevyys ulkokäytössä. Puuverhouslevyille tarkoitetut tuotteemme Pinjadur Primer ja Pinjadur 30 antavat parhaan mahdollisen suojan mekaanista kulutusta ja sääolosuhteita vastaan. Valikoimastamme löytyvät myös pitkäkestoinen Ultra Pro -sarja, Pinja Flex Combi 25, Pinja Wood Stain ja Pinjalac HB 30.

Hyvinvointia ja kestävää rakentamista edistävät pintakäsittelyratkaisut

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää rakentamista, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia. Lähes kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteemme ovat vesiohenteisia, mikä tekee niistä kestävämmän valinnan.

Kaikki Tikkurilan tuotteet täyttävät tai ylittävät viimeisimmät ympäristöstandardit, ja seuraamme tarkasti kaikkia kemikaalilainsäädännön muutoksia, jotta voimme vastata tulevaisuuden tarpeisiin jo ennakkoon.

Räätälöityjä ja luotettavia ratkaisuja

Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä, jotta ymmärrämme käyttökohteen tarpeet koko elinkaaren ajalta ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti. Osaavat myyntitiimimme ja teknisten palveluiden asiantuntijamme useissa maissa ovat valmiita tukemaan sinua liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamisessa.

Halutko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Maalausjärjestelmät

"NÄYTÄ LISÄÄ" -PAINIKKEEN TAKAA LÖYDÄT LISÄÄ MAALAUSJÄRJESTELMIÄ PUUPINNOILLE.

Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi