Etsitkö tapaa parantaa sisätilojen massiivihirsien kestävyyttä ja korostaa niiden kuviointia?

Tikkurilan teolliset pinnoiteratkaisut perustuvat yli 150 vuoden tietotaitoon ja tarjoavat parhaan mahdollisen suojan käsitellyille puupinnoille. of mind. Kaikilla ratkaisuillamme on asiantunteva myynnin jälkeinen tuki, joka lisää luottamusta ja mielenrauhaa.

Massiivipuun luonnollinen kauneus

Massiivipuun kauneus tekee siitä luonnollisen valinnan sisätiloihin. Oikea pinnoiteratkaisu parantaa ulkonäköä ja säilyttää kauneuden pitkällä aikavälillä.

Sisätilojen massiivipuupintojen pinnoitustuotteita ovat Akviwax Satin, läpinäkyvä vesiohenteinen vaha, jota on saatavana useissa eri väreissä. Akviwax Satinin luonnollinen vaha imeytyy puuhun muodostaen kosteutta ja likaa kestävän silkkisen pehmeän pinnan.

Sisätilojen massiivihirret
Hirsitalon sisustus

Levittyvät helposti ja kuivuvat nopeasti

Tikkurilan sisätiloihin tarkoitetut massiivipuupinnoitteet ovat helppoja levittää, ja ne toimivat hyvin teollisilla käsittelylinjoilla. Pinnoitteet kuivuvat nopeasti ja niiden tunkeutuminen puuhun on perinteisiä tuotteita vähäisempää, mikä vähentää kuitujen turpoamista.

Sisätilojen puupinnoille suosittelemamme pinnoitusratkaisut ja -järjestelmät on kehitetty ja testattu aidolla puulla kaikkien tarvittavien testausmenetelmien ja kansainvälisten standardien mukaisesti

Hyvinvointia edistävät sisäpinnoitteet

Tikkurilaa ohjaa määrätietoinen innovointi, ja olemmekin sitoutuneet kehittämään ratkaisuja, jotka tukevat sekä ihmisten että planeetan hyvinvointia. Meillä on täydellinen valikoima sisäkäyttöön tarkoitettuja, vesiohenteisia tuotteita. Ne ovat kestävämpi valinta, koska niistä vapautuu ilmaan vain vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC).

Sisustustuotteemme täyttävät uusimmat ympäristöstandardit, ja niitä voidaan käyttää myös pohjoismaisella Joutsenmerkillä varustetuissa taloissa. Akviwax Satin on M1-luokiteltu Suomen Rakennustietosäätiö RTS:n hyväksymällä tavalla vähäpäästöiseksi rakennusmateriaaliksi, ja sitä voidaan käyttää vihreän rakentamisen sertifiointiin tähtäävissä hankkeissa esimerkiksi LEED- ja BREEAM-järjestelmien mukaisesti.

Sisätilojen massiivihirret

Autamme yritystäsi saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet

Hankkeesta riippumatta teemme yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme tarpeidesi koko elinkaaren ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Teknisten palveluiden asiantuntijamme ovat yhdessä kanssasi valmiita auttamaan yritystäsi saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ RATKAISUISTAMME?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin massiivihirsien maalausjärjestelmiimme napsauttamalla "Etsi lisää maalausjärjestelmiä".

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi