Asuinrakennuksen massiivihirsiseinä.

Sisätilojen hirsipintojen teollinen pintakäsittely

Etsitkö pintakäsittelyratkaisua sisätilojen hirsipinnoille, joka parantaa puun kestävyyttä ja korostaa sen luonnollista kauneutta?

Tikkurilan teolliset pintakäsittelyratkaisut perustuvat jo 160 vuoden tietotaitoomme ja kokemukseemme alalta ja tarjoavat parhaan mahdollisen suojan puupinnoille. Asiantuntijoidemme ja laajan palveluverkostomme tarjoamat myynnin jälkeiset tukipalvelut lisäävät luottamusta ja takaavat mielenrauhan.

Hirsipinnan luonnollinen kauneus

Hirsipinnan kauneus tekee siitä suositun valinnan sisätiloihin. Oikeanlaisella pintakäsittelyllä sen luonnollista ulkonäköä voidaan korostaa ja säilyttää kauneus pitkällä aikavälillä.

Sisätilojen hirsipinnoille soveltuu mm. läpikuultava vesiohenteinen Akviwax Satin -vaha, joka on sävytettävissä useisiin eri väreihin. Akviwax Satin sisältää luonnonvahaa, joka imeytyy puuhun muodostaen silkkiseltä tuntuvan pinnan, joka hylkii kosteutta ja likaa.

Sisätilojen massiivihirret.
Hirsitalon sisustus.

Helppo levittää ja nopea kuivumisaika

Tikkurilan sisätilojen hirsipinnoille soveltuvat teolliset pintakäsittelytuotteet ovat helppoja levittää, ja niiden käyttö on suunniteltu nopearytmisille käsittelylinjoille. Tuotteet kuivuvat nopeasti ja niiden optimaalinen imeytyminen puuhun vähentää puukuitujen turpoamista.

Sisätilojen puupinnoille suosittelemamme pintakäsittelymenetelmät on kehitetty ja testattu aidolla puulla kattavien testausmenetelmien ja kansainvälisten standardien mukaisesti

Kestävää rakentamista ja hyvinvointia edistävät pintakäsittelyratkaisut sisätiloihin

Tuotekehitystämme ohjaa määrätietoinen sitoutuminen sellaisten ratkaisuiden kehittämiseen, jotka tukevat sekä terveyttä ja turvallisuutta että kestävää rakentamista. Kattava valikoimamme vesiohenteisia tuotteita mahdollistaa kestävien valintojen tekemisen, sillä niistä vapautuu ilmaan vain vähän tai ei lainkaan haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC-päästöjä).

Tuotteemme sisäpuupinnoille täyttävät uusimmat ympäristöstandardit, ja valikoimastamme löytyy tuotteita, joita voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.  Akviwax Satin kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1, ja sitä voidaan käyttää hankkeissa, joissa rakennukselle haetaan esimerkiksi LEED- ja BREEAM-ympäristösertifiointia.

Sisätilojen massiivihirret

Autamme yritystäsi saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet

Hankkeesta riippumatta teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta ymmärrämme toiminnan koko elinkaaren tarpeet ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tuotantotehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ RATKAISUISTAMME?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin massiivihirsien maalausjärjestelmiimme napsauttamalla "Etsi lisää maalausjärjestelmiä".

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi