Vedenkäsittelylaitokset ja jätevedenpuhdistamot

Teolliset maalausjärjestelmät vedenkäsittelylaitoksille

Tikkurilan teollisen maalituotannon alkuajoista lähtien olemme tarjonneet luotettavia pinnoitusratkaisuja vedenkäsittelylaitoksiin ja jätevedenpuhdistamoihin. Nykyään toimitamme teollisuuspinnoitteita kaikkialle maailmaan, pääasiassa julkishallinto-omisteisiin laitoksiin. Tarjoamme FROSIO-sertifioitua tai muun tarkastuslaitoksen hyväksynnän saanutta teknistä neuvontaa, jotta voimme varmistaa oikean tuen jokaiselle asiakkaallemme tällä vaativalla liiketoiminta-alueella.

Raskaan sarjan ratkaisut äärimmäisiin ympäristöihin

Vedenkäsittelylaitokset ja jätevedenpuhdistamot ovat erittäin korroosiolle alttiita ympäristöjä, joissa tarvitaan raskaan sarjan pinnoitusratkaisuja. Monet laitteet, kuten säiliöt, kaukalot, hapetuslaitteet, suodatusalustat ja selkeytyslaitteet, on suojattava hyvin, sillä ne altistuvat kemikaalien aiheuttamalle rasitukselle ja ovat jatkuvasti nesteeseen upotettuina.

Tikkurilan valikoimassa on tehokkaita pinnoitteita, jotka kestävät kemikaaleja ja/tai vettä. Niiden mekaaninen kestävyys on erinomainen ja ne suojaavat laitteita vaativissa ympäristöoloissa. Tikkurilan tuotteita on myös helppo levittää vesi- ja jätevedenpuhdistamoille tyypillisissä olosuhteissa, joissa ympäristön lämpötilaa ja kosteutta ei voida hallita.

Vedenkäsittelylaitokset ja jätevedenpuhdistamot

Kestävän kehityksen vaatimukset täyttäviä ratkaisuja ja pidemmät huoltovälit

Kunnossapito on merkittävä kustannuserä vesi- ja jätevedenpuhdistamoille. Tikkurilan pinnoitteet on kehitetty pitkää huoltoväliä silmällä pitäen, jotta ne olisivat mahdollisimman kustannustehokkaita laitteiston koko käyttöiän ajan.

Perusteellisesti testattu pitkäaikaisen suojan takaamiseksi

Tarjoamme sekä uusien tuotteiden maalausjärjestelmiä että huoltomaalausjärjestelmiä, jotka on tarkoitettu kestämään ja joiden kemikaalien sietokyky on testattu perusteellisesti korkeiden laatuvaatimusten noudattamisen varmistamiseksi. Tikkurilan laajassa valikoimassa on tuotteita, jotka soveltuvat sekä teräs- että betonipinnoille, ja monet niistä ovat ISO 12944-5 ‑standardin mukaisia maalausjärjestelmiä. Maalausjärjestelmämme ovat ISO 12944-6- ja NORSOK-standardien sekä muiden johtavien normien mukaisia.

Vedenkäsittelylaitokset ja jätevedenpuhdistamot

Suojaamme investoinnit yhteistyössä

Meillä on vuosikymmenien kokemus vedenkäsittelylaitosten ja jätevedenpuhdistamojen suojaamisesta. Teemme yhteistyötä asiakkaiden kanssa, jotta ymmärrämme täysin asiakkaan toiveet laitoksen koko elinkaaren ajalta. Kartoitamme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti.

Tekniset palveluasiantuntijamme voivat myös auttaa sinua valitsemaan oikeat järjestelmät käyttötarkoitukseesi ja tarjota maalaamojen auditointeja, joiden avulla voit parantaa ja johdonmukaistaa maalausprosessiasi ja varmistaa pintakäsittelyn laadukkuuden. Olivatpa liiketoimintasi tavoitteet mitkä tahansa, olemme valmiita auttamaan yritystäsi saavuttamaan ne.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin vedenkäsittelylaitosten ja jätevedenpuhdistamoiden maalausjärjestelmiin napsauttamalla "Etsi lisää maalausjärjestelmiä".

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
380
Rasitusluokka/Kestävyys
Im3-H
Järjestelmänumero
I.03
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
400
Rasitusluokka/Kestävyys
Im3-H
Järjestelmänumero
I.05
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
120
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-L
Järjestelmänumero
G5.01
Esikäsittely
SaS
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi