Ulkovuorilautojen teollinen pintakäsittely

Ulkoverhouslautojen teollinen pintakäsittely

Nopeasti kuivuvat ratkaisut puupaneeleille

Tikkurilan tuotteet ulkoverhouslautojen teolliseen pintakäsittelyyn tarjoavat parhaan mahdollisen suojan ja pitkän käyttöiän. Luotettavat ratkaisumme perustuvat yli 160 vuoden kokemukseen puun pintakäsittelytuotteiden kehityksestä, ja asiantunteva tekninen palvelumme on mukana auttamassa asiakkaitamme oikeiden maalausjärjestelmien valinnassa.

Ulkovuorilautojen teollinen pintakäsittely

Kestävää suojaa

Tikkurilan pintakäsittelytuotteet antavat puulle erinomaisen suojan säärasitusta, kosteutta, UV-säteilyä ja likaa vastaan. Puupinnat ulkona vaativat myös parhaan mahdollisen homesuojan, ja siksi kaikki Tikkurilan ulkotuotteet sisältävät erittäin tehokkaita fungisideja. Ratkaisumme ovat osoittaneet kestävyytensä ja luotettavuutensa vaativissa ympäristöissä pitäen huoltomaalausvälin pitkänä. Tuotteet on helppo levittää ja ne kuivuvat nopeasti erinomaisilla pinkkausominaisuuksilla. 

Tikkurilan tuotteet ulkoverhouslaudoille on kehitetty ja testattu kestämään ankaria pohjoisen ilmasto-olosuhteita, ja kaikki suosittelemamme järjestelmät testataan ulkoilmassa.

Ulkotuotteet voidaan sävyttää Tikkurilan sävytysjärjestelmällä, jolloin niistä on saatavilla lähes rajaton värivalikoima. 

 

Ympäristöä ja hyvinvointia kunnioittaen

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Lähes kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteemme ovat vesiohenteisia, mikä tekee niistä ympäristöystävällisemmän valinnan. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi Ultra Pro 30 -tuote, jota voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Laadukkain lopputulos saadaan, kun puulle levitetään kontrolloiduissa tehdasoloissa kaksi tai useampi kerros akrylaattipohjaista, vesiohenteista Ultra Pro -ulkoverhousmaalia ilman erillistä pohjamaalia. Tuote antaa alusta lähtien erinomaisen suojan säätä ja muita rasitustekijöitä vastaan.

Tikkurilan tuotteet ulkoverhouksille täyttävät uusimmat ympäristöstandardit.

Ulkoverhous
Ulkoverhous

Luotettavat maalausjärjestelmät käyttökohteen mukaan

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja tunnistaaksemme mahdollisuudet parantaa tuotantotehokkuutta. Tuotannon nopeuttaminen ja toimitusketjujen optimointi auttaa vähentämään kustannuksia ja saamaan etua liiketoimintaan. Asiantuntijamme ja tekninen palvelumme ovat käytettävissäsi oikean maalausjärjestelmän valinnassa, johon vaikuttaa mm. levitysmenetelmä ja käyttöolosuhteet. Olemme apunasi kestävämmän ja luotettavamman lopputuloksen saavuttamisessa. 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Maalausjärjestelmät

"Näytä lisää" -painikkeen takaa löydät lisää maalausjärjestelmiä puupinnoille.

Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi