Pinja Color Plus

Vesiohenteinen, kuultava ja sävytettävä kuullote. Tuotteen sideaine on akrylaatti.

EPD verified
  • Syvät ja intensiiviset Super Color -sävyt
  • Suojaa puuta tehokkaasti
  • Poikkeuksellisen hyvä UV-säteilyn ja sään kesto
Kuvaus

Vesiohenteinen, kuultava ja sävytettävä kuullote. Tuotteen sideaine on akrylaatti.


Ominaisuudet

• Voidaan sävyttää pitkään kestäviin sävyihin täysin uuden pohjamaalinsa ja transparenttipigmenttien ansiosta. • Uusi Super Colors -värikartta sisältää intensiivisiä ja lämpimän hehkuvia kuultavia sävyjä. Voidaan sävyttää myös Valtti Kuultavat Ulkovärit -värikartan mukaan. • Suojaa puuta kosteudelta ja vähentää siten tehokkaasti puun halkeilua. Täydellinen ratkaisu puisten ulkoverhouksien ja lamellihirsien käsittelyyn vaativissa ympäristöolosuhteissa. • Kaksi kertaa pidempi huoltoväli kuin tavanomaisilla kuullotteilla. Tuotteen sideaine on alkydimodifioitu akrylaatti. Tuote sisältää valoa stabiloivaa ainetta sekä tehokkaita fungisideja. Lisäksi uudet Super Color -pigmentit kestävät erinomaisesti auringonvaloa. • Pinja Color Plus on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja sitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa. • Tuotteella on ympäristöseloste (EPD) standardien EN 15804+A2 & ISO 14025 / ISO 21930 mukaisesti.


Käyttökohteet

• Suositellaan puuverhouksiin, ikkunoihin, oviin, aitoihin sekä muihin puupintohin ulkona. Soveltuu höylätylle ja sahatulle sekä kyllästetylle ja lämpökäsitellylle puulle. Soveltuu myös lamellihirrelle.


Syvät ja intensiiviset Super Color -sävyt

Pinja Color Plus voidaan sävyttää pitkään kestäviin sävyihin täysin uuden pohjamaalinsa ja transparenttipigmenttien ansiosta. Uusi Super Colors -värikartta sisältää intensiivisiä ja lämpimän hehkuvia kuultavia sävyjä. Voidaan sävyttää myös Valtti Kuultavat -värikartan mukaan.

Product usp1prof_img
Deep and intense Super Colors

Suojaa puuta tehokkaasti

Pinja Color Plus suojaa puuta kosteudelta ja vähentää siten tehokkaasti puun halkeilua. Täydellinen ratkaisu puisten ulkoverhouksien ja lamellihirsien käsittelyyn vaativissa ympäristöolosuhteissa.

Product usp2prof_img
Protects wood effectively

Poikkeuksellisen hyvä UV-säteilyn ja sään kesto

Pinja Color Plus -kuullotteella on kaksi kertaa pidempi huoltoväli kuin tavanomaisilla kuullotteilla. Tuotteen sideaine on alkydimodifioitu akrylaatti. Tuote sisältää valoa stabiloivaa ainetta sekä tehokkaita fungisideja. Lisäksi uudet Super Color -pigmentit kestävät erinomaisesti auringonvaloa.

Product usp3prof_img
Exceptionally high UV and weather resistance
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi