Maatalouskone

Teolliset maalausjärjestelmät maatalous-, rakennus- ja maansiirtokoneille

Kestävät maalausjärjestelmät koneteollisuuteen

Tikkurilalla on yli 60 vuoden kokemus laadukkaiden teollisuusmaalien myynnistä ja tuotekehityksestä maatalous-, rakennus- ja maansiirtokoneisiin ja -laitteisiin. Osa asiakassuhteistamme on yhtä pitkäaikaisia kuin kokemuksemme toimialalla.

Traktori

Standardien korkeat vaatimukset edellyttävät korkealaatuisia maalausjärjestelmiä

Maatalous-, rakennus- ja maansiirtokoneiden ja -laitteiden maalausjärjestelmien on täytettävä monia erilaisia vaatimuksia. Maalatun pinnan on kestettävä kulutusta ja säärasitusta vaativissa ilmasto-olosuhteissa ja käyttökohteissa, ja värin sekä kiillon kestävyyden on oltava erittäin hyvä.

Tikkurilalla on pitkä kokemus maalausjärjestelmistä, jotka kestävät kulutusta ja säilyttävät värinsä ja kiiltonsa pitkään. Tuotteemme kestävät myös mekaanista rasitusta ja erilaisia sääolosuhteita (UV-säteilyä, sadetta ja pakkasta). Ne kuivuvat nopeasti ja soveltuvat etenkin nopeille tuotantolinjoille.

Tarjoamme myös räätälöityjä maalausjärjestelmiä, jotka täyttävät kone- ja laitevalmistuksen vaatimukset. Lähes rajaton värivalikoimamme kattaa myös metallinhohtovärit.

Kestäviä pintakäsittelyjärjestelmiä ihmisten ja ympäristön hyväksi

Olemme sitoutuneet kehittämään ratkaisuja, jotka tukevat sekä ihmisten että ympäristön hyvinvointia.

Tarjoamme kone- ja laitevalmistukseen kattavan valikoiman vesiohenteisia teollisuusmaaleja ja -pinnoitteita, jotka tukevat kestävää kehitystä ja turvallisempaa työympäristöä. Vesiohenteisissa teollisuusmaaleissa on vain vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), joten niistä vapautuu vähemmän päästöjä ilmaan.

Tuotevalikoimaamme kuuluu myös korkeakuiva-aineisia yksikerrosmaaleja ja isosyanaatti-vapaita tuotteita, jotka ovat ympäristölle ystävällisempiä ratkaisuja.

Julkinen rakennus ja silta
Maatalouskoneen maalattu pinta

Luotettevat maalausjärjestelmät käyttökohteen tarpeisiin sovitettuna

Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta ymmärrämme tuotteen koko elinkaaren ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta, alentaa kustannuksia, nopeuttaa hankeaikatauluja ja hallinnoida toimitusketjun täsmällisyyttä. Kattava asiantuntijaverkostomme on käytettävissäsi, jotta voit saavuttaa liiketoimintasi tavoitteet.

Tekninen palvelumme auttaa valitsemaan oikeat maalausmenetelmät käyttötarkoitukseesi ja tarjoaa maalaamojen auditointeja, joiden avulla voit parantaa ja optimoida maalausprosessiasi ja varmistaa pintakäsittelyn korkean laadun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Maalausjärjestelmät

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
180
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-L
Järjestelmänumero
C5.01
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
120
Rasitusluokka/Kestävyys
C4-L
Järjestelmänumero
C4.04
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
180
Rasitusluokka/Kestävyys
C5-L
Järjestelmänumero
C5.01
Esikäsittely
Sa2½

Testit ja standardit

Tuotteemme ja maalausjärjestelmämme ovat standardien mukaisesti testattuja, mikä varmistaa, että ne toimivat teollisissa käyttötarkoituksissa lupaamallamme tavalla.
  • Nopeutetut korroosiotestit (ISO 12944, ACT, asiakaskohtaiset testit)
  • Nopeutetut säänkestävyystestit (UV, ksenon)
  • Kemikaalinkestävyys (ISO 2812)
  • Mekaaninen kestävyys
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi