Temacoat GPL-S Primer

Kaksikomponenttinen, polyamidikovetteinen paksukalvotyyppinen epoksipohjamaali, joka sisältää sinkkifosfaattia.

MED Silko

Temacoat GPL-S Primer

Kaksikomponenttinen, polyamidikovetteinen paksukalvotyyppinen epoksipohjamaali, joka sisältää sinkkifosfaattia.

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, polyamidikovetteinen paksukalvotyyppinen epoksipohjamaali, joka sisältää sinkkifosfaattia.


Ominaisuudet

• Nopeasti päällemaalattava Temacoat GPL-S Primer soveltuu maaliyhdistelmien pohja- tai välimaaliksi kulutukselle ja kemikaalirasitukselle alttiina olevissa kohteissa. Erinomainen tartunta teräs-, sinkki- ja alumiinipinnoille, ja sopii siksi yleispohjamaaliksi moniin erilaisiin kohteisiin. • Erikoiskovetteen kanssa käytettynä Temacoat GPL-S Primer kovettuu jopa alle 0°C lämpötiloissa, ja se voidaan päällemaalata pitkän ajan kuluttua. • Tuotteella on MED (Marine Equipment Directive) sertifikaatti no EUFI29-19002494-MED, jolloin se on hyväksytty laivojen sisäpuoliseen maalaukseen. • Pohjamaali voidaan sävyttää useisiin väreihin, mikä auttaa saamaan pintamaalille parhaan mahdollisen peittävyyden. • Soveltuu välimaaliksi sinkkiepoksi- ja sinkkisilikaattimaalien päälle. • Nopeasti päällemaalattavissa. • Kestää harmaavesi-/jätevesirasitusta, kun kalvonpaksuus on 2x125μm.


Käyttökohteet

• Suositeltavia käyttökohteita ovat sillat, kuljetuskalusto, nosturit, teräsmastot, kuljettimet ym. teräsrakenteet, koneet ja laitteet.


Erinomainen tarttuvuus erilaisille pinnoille

Nopeasti päällemaalattava Temacoat GPL-S Primer soveltuu maaliyhdistelmien pohja- tai välimaaliksi kulutukselle ja kemikaalirasitukselle alttiina olevissa kohteissa. Erinomainen tartunta teräs-, sinkki- ja alumiinipinnoille, ja sopii siksi yleispohjamaaliksi moniin erilaisiin kohteisiin.

Product usp1prof_img
Excellent adhesion to various surfaces

Pitkä päällemaalausväliaika

Erikoiskovetteen kanssa käytettynä Temacoat GPL-S Primer kovettuu jopa alle 0°C lämpötiloissa, ja se voidaan päällemaalata pitkän ajan kuluttua. Suositeltavia käyttökohteita ovat sillat, kuljetuskalusto, nosturit, teräsmastot, kuljettimet ym. teräsrakenteet, koneet ja laitteet.

Product usp2prof_img
Long overcoating interval

Sävytettävä, MED-hyväksyntä

Temacoat GPL-S Primer on MED-hyväksytty, joten sitä saa käyttää laivojen sisäpintojen maalaukseen. Pohjamaali voidaan sävyttää useisiin väreihin, mikä auttaa saamaan pintamaalille parhaan mahdollisen peittävyyden.

Product usp3prof_img
Tintable, MED certified
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi