Ulkoikkunat

Ikkunapuitteiden teollinen maalaus

Tikkurilan valikoimasta löytyy laaja valikoima maaleja ja lakkoja ikkunateollisuuden tarpeisiin. Tuotteet tarjoavat pitkäaikaisen suojan ja kestävyyden perustuen 160 vuoden tietotaitoomme ja kokemukseemme pintakäsittelystä. Jokaisen tuotteemme takana on asiantunteva myynnin jälkeinen tuki, joka lisää luottamusta ja mielenrauhaa.

Ikkunat

Kaunis ja kestävä viimeistely

Ikkunapuitteiden pintakäsittelyyn löytyy laaja valikoima vaihtoehtoja, jotka joko korostavat puun luonnollista kauneutta tai täydentävät pintaa eri väreillä rohkeamman ulkonäön aikaansaamiseksi.

Ikkunapuitteiden pintakäsittelyä koskevat vaatimukset vaihtelevat maantieteellisen sijainnin mukaan. Pohjois-Euroopassa ikkunoiden ulkokarmit on yleensä valmistettu alumiinista. Sisäpuolen maalattavissa puuosissa käytetään usein valkoista. 

Baltian maissa myös puiset ulkokarmit maalataan yleensä valkoiseksi, joten maalin on kestettävä vaihtuvia sääolosuhteita. Etelä-Euroopassa käytetään laajempaa valikoimaa kuultavia sävyjä. Puupintojen kuullotteistamme on saatavilla laaja valikoima eri sävyjä kattavan sävytysjärjestelmämme ansiosta.

Ikkunat

Helppo levitys ja kestävä lopputulos

Tuotteemme ovat helppoja levittää ja ne toimivat luotettavasti teollisissa tuotantolinjoissa. Nopea kuivumisaika ja erinomainen pinkattavuus tehostaa tuotantoprosessia. 

Ikkunoille soveltuviin pintakäsittelytuotteisiimme kuuluvat mm. Pinja Flex Combi 25 ja Pinja Flex Combi 35, jotka ovat vesiohenteisia, nopeasti kuivuvia akrykaattimaaleja ulkokäyttöön. Joustava maalikalvo ja alhainen vedenläpäisevyys suojaavat ikkunan kehystä kosteudelta ja lialta. 

Pinja Wood Stain ja Pinjalac HB 30 muodostaa värikkään ja kauniin kalvon, joka korostaa puun luonnollista ulkonäköä. Tuotteet suojaavat ikkunanpuitetta kosteudelta, auringonvalolta ja lialta.

Tikkurilan ulkokäyttöön tarkoitetut maalit puupinnoille on testattu ulkotilassa Pohjoismaiden vaativissa ilmasto-olosuhteissa.

kestävä rakentaminen

Hyvinvointia edistävät pintakäsittelyratkaisut

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Lähes kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteemme ovat vesiohenteisia, joten ne tukevat kestävää kehitystä. Pinja Flex Combi 25 tuote on saanut vähäpäästöisyydestään rakennusmateriaalien päästöluokan M1. Tutustu kaikkiin M1-hyväksyttyihin tuotteisiimme.

Räätälöityjä ja luotettavia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja tunnistaaksemme mahdollisuudet parantaa tuotantotehokkuutta. Tuotannon nopeuttaminen ja toimitusketjujen optimointi auttaa vähentämään kustannuksia ja saamaan etua liiketoimintaan. Asiantuntijamme ja tekninen palvelumme ovat käytettävissäsi oikean maalausjärjestelmän valinnassa, johon vaikuttaa mm. levitysmenetelmä ja käyttöolosuhteet. Olemme apunasi kestävämmän ja luotettavamman lopputuloksen saavuttamisessa.

Testaamme tuotteitamme jatkuvasti varmistaaksemme, että ne toimivat teollisissa käyttötarkoituksissa lupaamallamme tavalla.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

"Näytä lisää" -painikkeen takaa löydät lisää maalausjärjestelmiä puupinnoille.

Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi