Sisäovet

Sisäovien teollinen maalaus ja pintakäsittely

Nopeasti kuivuvat maalit ja lakat

Sisäoville suunnitellut teolliset pintakäsittelyratkaisumme tarjoavat parhaan mahdollisen suojan puupinnoille ja maksimoivat niiden käyttöiän. Ratkaisumme perustuvat 160 vuoden tietotaitoon ja kokemukseemme puun pintakäsittelytuotteista. Asiantuntijoidemme tarjoama myynnin jälkeinen tuki lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Tuotteemme soveltuvat moniin teollisen tuotannon levitysmenetelmiin, käsin tai linjalevityksenä.

Sisäovi

Kestävä ja puhdas pinta

Sisäovia käytetään ja niihin kosketaan säännöllisesti, joten niiden puhdistuksen on sujuttava helposti. Säännöllisen puhdistuksen vuoksi myös maalin tai lakan on kestettävä pesua ja pyyhkimistä. Mekaaninen kulutus esimerkiksi sormuksista ja koiran kynsistä sekä tavallisesta elämästä, voivat jättää jälkiä oviin, joten naarmunkestävyys on pintakäsittelyssä tärkeä ominaisuus.

Tikkurilan sisäoville tarkoitetut pintakäsittelytuotteet ovat naarmunkestäviä ja ne tarjoavat pitkäikäisen suojan pinnalle. Tuotteissa on erinomaiset täyttöominaisuudet, ja ne muodostavat pinnan, joka on helppo pitää puhtaana. Puupinnoille tarkoitetut tuotteemme on kehitetty ja testattu aidolla puupinnalla standardoitujen testimenetelmien mukaisesti.

Sisäovet maalataan yleensä valkoisiksi, mutta kattavan sävytysjärjestelmämme ansiosta voimme tarjota tuhansia värivaihtoehtoja, joilla voidaan täydentää sisustusta. Tarjoamme ratkaisuja myös massiivipuuovien petsaukseen ja lakkaukseen.

Hyvinvointia edistävät pintakäsittelyratkaisut

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia. Tuotteistamme löytyy kattava valikoima sisäkäyttöön tarkoitettuja, vesiohenteisia tuotteita, jotka ovat kestävämpi valinta, koska niistä vapautuu ilmaan vain vähän tai ei lainkaan haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC).

Valikoimaamme kuuluu UV-valossa kuivuvia tuotteita; vesiohenteisia tuotteita sekä korkean kiintoainepitoisuuden tuotteita, joissa kuiva-ainepitoisuus on jopa 100 %. Näillä edistyneen teknologian tuotteilla saavutetaan sama laadukas lopputulos kuin perinteisillä liuotinohenteisilla tuotteilla mutta alhaisemmilla päästöillä. Tuotteiden käyttö on turvallisempaa ja ympäristövaikutukset alhaisemmat. UV-kuivaustekniikka auttaa asiakkaitamme myös tehostamaan tuotantoaan.

Sisäoville soveltuvista tuotteista löytyy useita M1-luokiteltuja tuotteita. Kaikki sisäpinnoille tarkoitetut tuotteemme täyttävät viimeisimmät ympäristöstandardit, ja niitä voidaan käyttää myös Joutsenmerkki-taloissa.

Julkinen rakennus ja silta
Sisäovet

Räätälöityjä ja luotettavia pintakäsittelyratkaisuja

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja tunnistaaksemme mahdollisuudet parantaa tuotantotehokkuutta. Tuotannon nopeuttaminen ja toimitusketjujen optimointi auttaa vähentämään kustannuksia ja saamaan etua liiketoimintaan. Asiantuntijamme ja tekninen palvelumme ovat käytettävissäsi oikean pintakäsittelyratkaisun valinnassa, johon vaikuttaa mm. levitysmenetelmä ja käyttöolosuhteet. Olemme apunasi kestävämmän ja luotettavamman lopputuloksen saavuttamisessa.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi