Diccoplast 30

Kestävä ja korkealaatuinen, kaksikomponenttinen katalyyttipintamaali.

MED

Diccoplast 30

Kestävä ja korkealaatuinen, kaksikomponenttinen katalyyttipintamaali.

Kuvaus

Kestävä ja korkealaatuinen, kaksikomponenttinen katalyyttipintamaali.


Ominaisuudet

• Lisää maalatun pinnan laadukkuutta kestävyytensä ja erinomaisen peittävyytensä ansiosta. Tuotetta käytetään kalusteiden, ovien ja muiden sisäpuupintojen käsittelyyn. Lopputuloksena on kylläinen ja täyteläinen pinta.. • Tuotteella on MED (Marine Equipment Directive) sertifikaatti no EUFI29-19001970-MED, jolloin se on hyväksytty laivojen sisäpuoliseen maalaukseen. MED-hyväksytyt tuotteet ovat turvallisia käyttää, koska ne ovat hitaasti liekkiä levittäviä eivätkä tuota suuria määriä myrkyllisiä savu- tai palokaasuja.. • Hyvä naarmuuntumisen ja kemikaalien kesto pitävät pinnan hyvännäköisenä pidempään.. • Nopeasti kuivuva, täyttävä ja kestävä maali sisäkäyttöön.. • Tämän tuotteen päästötaso täyttää pintakäsittelyaineille tarkoitetun E1-luokituksen vaatimukset. Tuote on testattu EN 717-1 -standardin mukaisesti, ja sen formaldehydipäästö on alle 0,124 mg/m3 ilmaa..


Käyttökohteet

• Huonekalut, kalusteet, ovet ym. puu- ja puulevypinnat..


Miksi valita Diccoplast 30

Erinomainen peittävyys

Diccoplast 30 lisää maalatun pinnan laadukkuutta kestävyytensä ja erinomaisen peittävyytensä ansiosta. Tuotetta käytetään kalusteiden, ovien ja muiden sisäpuupintojen käsittelyyn. Lopputuloksena on kylläinen ja täyteläinen pinta.

Product usp1prof_img
Excellent hiding power

MED-hyväksyntä

Diccoplast 30 on MED-hyväksytty, joten sitä saa käyttää laivojen sisäpintojen maalaukseen. MED-hyväksytyt tuotteet ovat turvallisia käyttää, koska ne ovat hitaasti liekkiä levittäviä eivätkä tuota suuria määriä myrkyllisiä savu- tai palokaasuja.

Product usp2prof_img
MED certified

Erinomainen naarmuuntumisen ja kemikaalien kesto

Hyvä naarmuuntumisen ja kemikaalien kesto pitävät pinnan hyvännäköisenä pidempään.

Product usp3prof_img
Superior scratch and chemical resistance
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.