Diccoplast 30

Kestävä ja korkealaatuinen, kaksikomponenttinen katalyyttipintamaali.

MED

Diccoplast 30

Kestävä ja korkealaatuinen, kaksikomponenttinen katalyyttipintamaali.

Kuvaus

Kestävä ja korkealaatuinen, kaksikomponenttinen katalyyttipintamaali.


Ominaisuudet

• Lisää maalatun pinnan laadukkuutta kestävyytensä ja erinomaisen peittävyytensä ansiosta. Tuotetta käytetään kalusteiden, ovien ja muiden sisäpuupintojen käsittelyyn. Lopputuloksena on kylläinen ja täyteläinen pinta.. • Tuotteella on MED (Marine Equipment Directive) sertifikaatti no EUFI29-19001970-MED, jolloin se on hyväksytty laivojen sisäpuoliseen maalaukseen. MED-hyväksytyt tuotteet ovat turvallisia käyttää, koska ne ovat hitaasti liekkiä levittäviä eivätkä tuota suuria määriä myrkyllisiä savu- tai palokaasuja.. • Hyvä naarmuuntumisen ja kemikaalien kesto pitävät pinnan hyvännäköisenä pidempään.. • Nopeasti kuivuva, täyttävä ja kestävä maali sisäkäyttöön.. • Tämän tuotteen päästötaso täyttää pintakäsittelyaineille tarkoitetun E1-luokituksen vaatimukset. Tuote on testattu EN 717-1 -standardin mukaisesti, ja sen formaldehydipäästö on alle 0,124 mg/m3 ilmaa..


Käyttökohteet

• Huonekalut, kalusteet, ovet ym. puu- ja puulevypinnat..


Erinomainen peittävyys

Diccoplast 30 lisää maalatun pinnan laadukkuutta kestävyytensä ja erinomaisen peittävyytensä ansiosta. Tuotetta käytetään kalusteiden, ovien ja muiden sisäpuupintojen käsittelyyn. Lopputuloksena on kylläinen ja täyteläinen pinta.

Product usp1prof_img
Excellent hiding power

MED-hyväksyntä

Diccoplast 30 on MED-hyväksytty, joten sitä saa käyttää laivojen sisäpintojen maalaukseen. MED-hyväksytyt tuotteet ovat turvallisia käyttää, koska ne ovat hitaasti liekkiä levittäviä eivätkä tuota suuria määriä myrkyllisiä savu- tai palokaasuja.

Product usp2prof_img
MED certified

Erinomainen naarmuuntumisen ja kemikaalien kesto

Hyvä naarmuuntumisen ja kemikaalien kesto pitävät pinnan hyvännäköisenä pidempään.

Product usp3prof_img
Superior scratch and chemical resistance
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.