Arkkitehtejä katsomassa puurakennusta

Pinja Color Plus säilyttää puun kauneuden

Anna puun syiden luonnollisen kauneuden loistaa voimakkaidenkin värien läpi.

Puu on kaunis ja ympäristöystävällinen rakennusmateriaali. Tikkurilan kuultavalla Pinja Color Plus -kuullotteella voit säilyttää sen viehätyksen ja korostaa sen ulkonäköä.

Kun tarvitset poikkeuksellista UV- ja säänkestävyyttä

Pinja Color Plus on vesiohenteinen, kuultava ja sävytettävä kuullote. Sen tekniset ominaisuudet ovat erinomaiset. Erinomainen kosteuden kestävyys estää halkeilua, ja hyvä UV- ja säänkestävyys säilyttää ulkonäön.

Katso video ja tutustu tarkemmin Pinja Color Plus -kuullotteeseen!

Pinja Color Plus suojaa puuta tehokkaasti. Se antaa pitkäaikaisen suojan höylätyille, sahatuille, kyllästetyille ja lämpökäsitellyille puupinnoille, kuten puuverhouksille, ikkunanpuitteille, oville, piha-aidoille ja lamellihirsille.

Mökki maalattu

Pidennä kulutuksen- ja värinkestävyyttä

Pinja Color Plus muodostaa joustavan kalvon, jolle on ominaista pieni veden imeytyminen, joten se suojaa puuta kosteudelta, auringonvalolta, pintahomeelta ja lialta.

Pinja Color Plus jopa kaksinkertaistaa huoltovälin, mikä säästää huomattavasti huoltokustannuksia. Kulutuksen- ja värinkestävyyttä voidaan pidentää entisestään lisäämällä Super Color -pigmenttejä, joilla saadaan myös intensiivisiä ja lämpimän hehkuvia kuultavia sävyjä.

Haluatko tietää lisää Pinja Color Plusista?
Ota yhteyttä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi