Vesivoimalaitos

Teolliset maalausjärjestelmät voimalaitoksille

Tikkurila on toimittanut teollisia pintakäsittelyratkaisuja erilaisille voimalaitoksille jo vuosikymmeniä ja työskennellyt kaikenlaisissa projekteissa aina perinteisistä hiili- tai kaasuvoimaloista vesivoimaloihin, huippuluokan aurinko-, tuuli- ja ydinvoimaloihin. Valikoimastamme löytyy maalausmenetelmiä sekä uudis- että huoltomaalaukseen. Kansainvälinen jakeluverkostomme varmistaa oikea-aikaiset toimitukset ja samojen maalausjärjestelmien saatavuuden myös muissa maissa.

Voimalaitosten vaatimukset täyttäviä maalausratkaisuja 

Voimalaitosprojektit ovat usein suuria ja niissä on kansainvälisiä sidosryhmiä, joten projektit ovat usein teknisesti monimuotoisia ja niissä on huomattava määrä alihankkijoita. Tikkurilan tekniset neuvonta- ja tukipalvelut sisältävät esimerkiksi sertifioidun FROSION -pätevyyden suorittaneen asiantuntijan neuvoja ja -ohjeistuksia, jotka auttavat hallitsemaan monimuotoisiin projekteihin liittyviä haasteita. Koska suuria teräsrakenteita on vaikea käsitellä maalaamoissa, niitä käsitellään usein myös työmaaolosuhteissa. Tämä asettaa korkeat vaatimukset käytettävälle maalille, sillä kontrolloimattomat maalausolosuhteet edellyttävät maalilta kestävyyttä, erinomaista tarttuvuutta myös hieman epäpuhtaisiin pintoihin, kuivumista normaalia alhaisemmissa lämpötiloissa ja joskus jopa kosteissa olosuhteissa. Luotettavat ja laadukkaat ratkaisumme vastaavat näihin vaatimuksiin ja tarpeisiin.

Voimalaitoksen sisätila
Voimalaitos sisältä

Kestäviä maalausjärjestelmiä, jotka suojaavat pintaa pitkään 

Voimalaitosprojekteissa on monia erilaisia vaatimuksia pintakäsittelyratkaisuille, joten teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme kohteen tarpeisiin soveltuvat tuotteet laajasta valikoimastamme, joka kattaa lukuisia vaihtoehtoja eri ympäristöolosuhteisiin ja rasitusluokkiin huomioiden vaatimukset erilaisten kemikaalien kestävyydelle. Ratkaisumme tarjoavat pitkäaikaisen suojan pitkällä huoltovälillä ja korkealla kestävyydellä, mikä auttaa minimoimaan huoltoseisokkien keston ja siten myös kustannukset. Tuotevalikoimamme kattaa myös kaikki voimalaitosten erilaiset tilat ja maalattavat pinnat, mm. lattiapinnoitteet sekä sisämaalit rakennusten päästöluokkaan M1

Tutkitusti testatut ja hyväksytyt maalausjärjestelmät 

Tikkurilan tuotteet testataan alan standardien ja vaatimusten mukaisesti, korkeiden laatuvaatimustemme varmistamiseksi. ISO 12944-6 -standardin mukaisten korroosiosuojajärjestelmien testaamisen lisäksi voimme toimittaa myös kolmannen osapuolen hyväksynnät tiettyihin vaatimuksiin, kuten esim. säteilynkestävyyden ja puhtaanapidettävyyden vaatimuksiin. 


Laaja asiantuntijaverkosto käytettävissäsi 

Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta ymmärrämme tuotteen koko elinkaaren ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta, alentaa kustannuksia, nopeuttaa hankeaikatauluja ja hallinnoida toimitusketjun täsmällisyyttä. Kattava asiantuntijaverkostomme on käytettävissäsi, jotta voit saavuttaa liiketoimintasi tavoitteet.

Tekninen palvelumme auttaa valitsemaan oikeat maalausmenetelmät käyttötarkoitukseesi ja tarjoaa maalaamojen auditointeja, joiden avulla voit parantaa ja optimoida maalaustyön tehokkuuden ja varmistaa pintakäsittelyn korkean laadun.

 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Katso lisää maalausjärjestelmiä metallipinnoille klikkaamalla "Näytä lisää".

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
1000
Rasitusluokka/Kestävyys
Im1
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
120
Rasitusluokka/Kestävyys
C2-H
Järjestelmänumero
C2.05
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
380
Rasitusluokka/Kestävyys
Im1-H
Järjestelmänumero
I.03
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
380
Rasitusluokka/Kestävyys
Im1-H
Järjestelmänumero
I.03
Esikäsittely
Sa2½

Testit ja standardit

Tuotteemme ja maalausjärjestelmämme ovat standardien mukaisesti testattuja, mikä varmistaa, että ne toimivat teollisissa käyttötarkoituksissa lupaamallamme tavalla.
  • Nopeutetut korroosiotestit (ISO 12944) 
  • Lämmönkestävyys
  • Voimalaitosten vaatimuksenmukaiset testit/hyväksynnät
  • Kemikaalinkestävyys (ISO 2812)
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi