Liimapuuhirret

Liimapuuhirsien teollinen pintakäsittely

Tikkurilan liimapuuhirsien pinnoiteratkaisut maksimoivat käsiteltyjen pintojen käyttöiän ja antavat pitkäkestoisen ja luotettavan suojan. Kaikki ratkaisumme perustuvat yli 160 vuoden laajaan tietotaitoon. Asiantunteva myynnin jälkeinen tukemme lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Liimapuuhirret

Puun suojaus sään vaikutuksilta

Liimapuuhirsien pinnoiteratkaisumme ovat poikkeuksellisen helppohoitoisia ja kestävät pitkään; niiden huoltoväli on 7–10 vuotta. Kaikki ulkopuupinnoitteemme on testattu Pohjoismaiden ankarassa ilmastossa, mikä takaa luotettavan suojan kosteuden tunkeutumista vastaan säästä riippumatta ja estää puun värimuutoksia, homehtumista ja sinistymistä.

Puun luonnollisen kauneuden ylläpitäminen

Pinja Indeep- ja Pinja Color Plus -järjestelmät ovat läpinäkyviä maalausratkaisuja, jotka jättävät puupinnan luonnollisen kauneuden paremmin näkyviin kuin peittävät maalausjärjestelmät ja parantavat näin rakenteesi yleisilmettä. Ne ovat nopeasti kuivuvia ja helppoja levittää, ja pintamaalille on saatavana monia eri värivaihtoehtoja. Koska liimapuuhirren on aina tunnuttava sileältä, varmistamme, että maalausjärjestelmämme parantavat sekä pinnan tuntua että ulkonäköä.

Pinja Indeepia saa käyttää puunsuoja-aineena vain tuoteselosteessa ja etiketissä kuvatulla tavalla.

Liimapuuhirret

Hyvinvoinnin edistäminen kestävän kehityksen ratkaisuilla

Tikkurilaa ohjaa määrätietoinen innovointi ja sellaisten ratkaisujen ja palveluiden kehittäminen, jotka tukevat ihmisten, yhteiskunnan ja planeetan hyvinvointia.

Lähes kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteemme ovat vesiohenteisia, koska haluamme tarjota kestävämpiä vaihtoehtoja.

Kaikki Tikkurilan tuotteet täyttävät tai ylittävät tärkeät ympäristöstandardit, ja seuraamme tarkasti kaikkia kemikaalilainsäädännön muutoksia, jotta voimme vastata tulevaisuuden tarpeisiin hyvissä ajoin.

 

Sovelluskohtaiset, tarpeisiisi räätälöidyt ratkaisut

Teemme yhteistyötä kanssasi ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja löytääksemme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti. Teknisten palveluiden asiantuntijamme ovat valmiita tukemaan yritystäsi liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ RATKAISUISTAMME?
Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin puupintojen maalausjärjestelmiä napsauttamalla "Näytä lisää".

Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi