Liimapuuhirret

Liimapuuhirsien teollinen pintakäsittely

Tikkurilan pintakäsittelyratkaisut liimapuuhirrelle maksimoivat käsiteltyjen pintojen käyttöiän ja antavat pitkäkestoisen ja luotettavan suojan. Kaikki ratkaisumme perustuvat yli 160 vuoden kokemukseen ja tietotaitoon puupintojen käsittelystä. Asiantunteva myynnin jälkeinen tukemme lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Liimapuuhirret

Puupinnan suojaus sään vaikutuksilta

Liimapuuhirsien pintakäsittelyratkaisumme tarjoavat pitkäkestoisen suojan puupinnalle; niiden huoltoväli on 7–10 vuotta. Kaikki ulkokäyttöön suunnitellut tuotteemme puupintojen käsittelyyn on testattu Pohjoismaiden ankarassa ilmastossa. Tämä takaa luotettavan suojan kosteuden tunkeutumista vastaan säästä riippumatta ja estää puun värimuutoksia, homehtumista ja sinistymistä.

Puun luonnollisen kauneuden säilyttäminen

Pinja Indeep- ja Pinja Color Plus -tuotteet ovat kuultavia pintakäsittelyratkaisuita, jotka korostavat puupinnan luonnollista kauneutta toisin kuin peittävät tuotteet, joilloin puun kaunis pintakuvio tulee rakenteessa paremmin esiin. Tuotteet ovat nopeasti kuivuvia ja helppoja levittää, ja Pinja Color Plus -kuullotteesta on saatavilla useita eri sävyvaihtoehtoja. Pintakäsittelyratkaisumme säilyttävät liimapuuhirsipintojen sileän ja miellyttävän pintatuntuman sekä ulkonäön.

Pinja Indeep -pohjustuspuunsuojaa tulee käyttää vain puunsuoja-aineena tuoteselosteessa ja etiketissä kuvatulla tavalla. 

Liimapuuhirret

Ympäristöä ja hyvinvointia kunnioittaen

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Lähes kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteemme ovat vesiohenteisia, mikä tekee niistä ympäristöystävällisemmän valinnan..

Kaikki Tikkurilan tuotteet täyttävät tai ylittävät viimeisimmät ympäristöstandardit, ja seuraamme tarkasti kaikkia kemikaalilainsäädännön muutoksia, jotta voimme vastata tulevaisuuden tarpeisiin jo ennakkoon.

 

Luotettavat pintakäsittelyratkaisut käyttökohteen mukaan

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja tunnistaaksemme mahdollisuudet parantaa tuotantotehokkuutta. Tuotannon nopeuttaminen ja toimitusketjujen optimointi auttaa vähentämään kustannuksia ja saamaan etua liiketoimintaan. Asiantuntijamme ja tekninen palvelumme ovat käytettävissäsi oikean pintakäsittelyratkaisun valinnassa, johon vaikuttaa mm. levitysmenetelmä ja käyttöolosuhteet. Olemme apunasi kestävämmän ja luotettavamman lopputuloksen saavuttamisessa. 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ RATKAISUISTAMME?
Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin puupintojen pintakäsittelymenetelmiin klikkaamalla "Näytä lisää".

Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
Maalausjärjestelmä
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi