Sisäverhouspaneelit

Sisäverhouspaneelien teollinen pintakäsittely

Sisäverhouspaneeleille tarkoitetut teolliset pintakäsittelyratkaisumme tarjoavat parhaan mahdollisen suojan puupinnoille ja maksimoivat niiden käyttöiän. Ratkaisumme perustuvat 160 vuoden tietotaitoon ja kokemukseemme puun pintakäsittelytuotteista. Asiantuntijoidemme tarjoama myynnin jälkeinen tuki lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Maalausjärjestelmämme kattavat monipuoliset levitysmenetelmät kaikille sisäverhouspaneeleille. Tuotteemme on kehitetty erityisesti puusepänteollisuuteen ja valikoimastamme löytyy ratkaisuja myös nopeille tuotantolinjoille.

Korostaa puun luonnollista kauneutta

Puu on luonnollinen materiaalivalinta sisätiloihin, ja massiivipuiset sisäverhouspaneelit tuovat luonnon kauneuden sisätiloihin. Tikkurilan sisäverhouspaneelien pintakäsittelyratkaisut korostavat puun luonnollista ulkonäköä. 

Sisäverhouspaneeleille tarkoitetut tuotteemme sisältävät UV-säteilyltä ja auringonvalolta suojaavia pigmenttejä, joka auttaa käsiteltyä puuta säilyttämään värinsä huomattavasti pidempään.

Asuinrakennuksissa ja julkisissa tiloissa sisäverhouspaneeleilta vaaditaan palosuojaa tulipaloja vastaan. Valikoimastamme löytyy puun palosuojaukseen Fontefire -palosuojamaaleja, joilla on EN 13501 ‑standardin mukainen korkein mahdollinen paloluokitus puulle B-s1, d0.

Lue lisää puun palosuojausratkaisuista.

hotellihuone

Nopeasti kuivuva ja helppo levittää

Tikkurilan sisäverhouspaneeleille tarkoitetut pintakäsittelytuotteet ovat helppoja levittää, ja ne toimivat hyvin teollisissa käyttökohteissa. Tuotteilla on nopea kuivumisaika, erinomaiset pinkattavuus-ominaisuudet ja ne täyttävät sisätiloihin asetetut vaatimukset. 

Tikkurilan puun pintakäsittelytuotteet ja maalausjärjestelmät on kehitetty ja testattu aidolla puupinnalla kaikkien tarvittavien testimenetelmien ja kansainvälisten testausstandardien mukaisesti.

Kattavasta värikarttavalikoimastamme voit valita mieleisesi tuhansista mahdollisista sävyvaihtoehdoista. Kysy lisää asiantuntijoiltamme räätälöidyistä pintamalleista valitsemassasi sävyssä. 

Sisäverhouspaneelit
Silta ja julkinen rakennus

Hyvinvointia edistävät pintakäsittelyratkaisut puulle

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Valikoimaamme kuuluu UV-valossa kuivuvia tuotteita; vesiohenteisia tuotteita sekä korkean kiintoainepitoisuuden tuotteita, joissa kuiva-ainepitoisuus on jopa 100 %. Näillä edistyneen teknologian tuotteilla saavutetaan sama laadukas lopputulos kuin perinteisillä liuotinohenteisilla tuotteilla mutta alhaisemmilla päästöillä. Tuotteiden käyttö on turvallisempaa ja ympäristövaikutukset alhaisemmat. UV-kuivaustekniikka auttaa asiakkaitamme myös tehostamaan tuotantoaan.

Valikoimaamme kuuluvat M1-merkityt tuotteet Akvilac, Akvi Primer, Akvi Top ja Akviwax Satin. Sisäverhouksille tarkoitetut tuotteemme täyttävät uusimmat ympäristöstandardit, ja niitä voidaan käyttää myös Joutsenmerkki-taloissa.

Sisäverhouspaneelit

Räätälöityjä ja luotettavia pintakäsittelyratkaisuja

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja tunnistaaksemme mahdollisuudet parantaa tuotantotehokkuutta. Tuotannon nopeuttaminen ja toimitusketjujen optimointi auttaa vähentämään kustannuksia ja saamaan etua liiketoimintaan. Asiantuntijamme ja tekninen palvelumme ovat käytettävissäsi oikean pintakäsittelyratkaisun valinnassa, johon vaikuttaa mm. levitysmenetelmä ja käyttöolosuhteet. Olemme apunasi kestävämmän ja luotettavamman lopputuloksen saavuttamisessa.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ RATKAISUISTAMME?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin sisäverhouspaneelien maalausjärjestelmiimme napsauttamalla "Etsi lisää maalausjärjestelmiä".

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi