Teräsrakenteet

Rakennusten teräsrakenteet

Tikkurilalla on yli 60 vuoden kokemus rakennuksissa käytettävien teräsrakenteiden maalausjärjestelmistä. Teräsrakenteille suunniteltuihin ratkaisuihimme kuuluu laaja valikoima korroosionsuojamaaleja ja erilaisia maalausjärjestelmiä eri rasitusluokkien (C2-C5 ja CX) vaatimuksiin.

Tarjoamme laajan valikoiman maalausjärjestelmiä rakennusten teräs-, alumiini- ja sinkkirakenteiden maalaukseen, sekä uudis- että huoltomaalaukseen.

 

Rakennusten teräsrakenteiden korroosionsuojaus ja maalaus.

Teräsrakenteet vaativat kestäviä maalausratkaisuja 

Teräsrakenteiden pintakäsittelyllä tavoitellaan pääasiassa tarvittavaa suojausta sekä esteettistä lopputulosta. Tikkurilan maali- ja pinnoiteyhdistelmät teräsrakenteille uudisrakentamisessa ja huoltomaalauksessa kehitetään olosuhteisiin, joissa rasitus vaihtelee vähäisestä kovaan. Näitä ovat sisäpintojen vähäinen rasitus, ulkopintojen kova rasitus tai jopa erittäin kova kemiallinen rasitus.

Nykyään suosituimpia ovat nopeasti kuivuvat, korkeakuiva-aineiset ja yksikerrosjärjestelmät. Kestävimpiin käsittely-yhdistelmiin kuuluu sinkkipölypohjamaali, kuten Temazinc

Suuria teräsrakenteita voi olla vaikea käsitellä maalaamossa, joten ne maalataan usein työmaaolosuhteissa. Esimerkiksi Temacoat HS-F Primer on korkean kuiva-ainepitoisuuden epoksipintamaali, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. MyösTemabond -sarjan tuotteiden hyvä tarttuvuus ja soveltuvuus vaativille pinnoille tekee niistä erinomaisen valinnan teräsrakenteille.

 

Luotettavaa asiantuntemusta 

Tikkurilan kansainvälisen yritystoiminnan ja asiantuntijaverkoston ansiosta voimme hyödyntää osaamistamme laajasti asiakkaiden maalausprosessien ja -menetelmien parantamiseksi. Ratkaisujamme käytetään niin uudisrakentamisessa kuin huoltomaalauksessakin suojaamaan korroosiolta ja pidentämään teräsrakenteiden käyttöikää erilaisissa olosuhteissa. Käyttökohteita on varastohalleista aina vaativiin elintarviketeollisuuden rakennuksiin ja kemikaalien käsittelylaitoksiin.

Laaja värivalikoimamme, johon sisältyy myös metallinhohtovärejä, tuo maalauskäsittelyyn myös esteettisen ulottuvuuden.

Vlantana

Ympäristöä ja kestävää kehitystä kunnioittaen  

Toimintaamme ohjaa määrätietoinen kehitys kohti ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä, ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.  

Valikoimastamme löytyy vesiohenteisia ratkaisuja teräsrakenteiden korroosionsuojaan ja pintakäsittelyyn. Ne ovat hyvä vaihtoehto erityisesti kohteisiin, joissa edellytetään alhaisia VOC-päästöjä tai rakennukselle haetaan ympäristösertifiointia. Esimerkiksi vesiohenteinen, sinkkifosfaatiton Fontecryl SC-EF 50 -maali suojaa pintaa korroosiolta BREEAM- ja LEED-sertifiointijärjestelmien määritysten mukaisesti. 

Tuotevalikoimaamme kuuluu myös korkean kuiva-ainepitoisuuden yksikerrosmaaleja sekä isosyanaattivapaita maaleja, jotka ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.  

Kestävää kehitystä edistävät maalausratkaisut.

Luotettavat maalausjärjestelmät 

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä ymmärtääksemme tuotteen koko elinkaaren ja tunnistaaksemme mahdollisuudet parantaa projektien aikatauluja ja toimitusketjujen optimaalisuutta. Asiantuntijamme ja tekninen palvelumme ovat käytettävissäsi projektin kaikissa vaiheissa. 

Tekninen palvelumme auttaa sinua valitsemaan oikeat menetelmät käyttötarkoitukseesi ja tarjoaa tukea maalausprosessin optimointiin, jonka avulla voit varmistaa pintakäsittelyn laadukkaan lopputuloksen. 

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

"Näytä lisää" -painikkeen takaa löydät lisää maalausjärjestelmiä teräsrakenteille.

Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
160
Rasitusluokka/Kestävyys
C2-H
Järjestelmänumero
C2.03
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
120
Rasitusluokka/Kestävyys
C2-H
Järjestelmänumero
C2.05
Esikäsittely
Sa2½
Maalausjärjestelmä
Kokonaiskuivakalvonpaksuus (µm)
120
Rasitusluokka/Kestävyys
C2-VH
Järjestelmänumero
G2.03
Esikäsittely
SaS

Testit ja standardit

Tuotteemme ja maalausjärjestelmämme on testattu ja hyväksytty alan standardien mukaisesti. Luotettavat ratkaisut toimivat teollisissa käyttötarkoituksissa vaatimusten mukaisesti.
  • Nopeutetut korroosiotestit (ISO 12944, NORSOK)
  • Nopeutetut säänkestävyystestit (UV, ksenon)
     
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi