Fontecoat FD 20

Kaksikomponenttinen, puolihimmeä ja vesiohenteinen suoraan metallipinnoille soveltuva maali.

M1

Fontecoat FD 20

Kaksikomponenttinen, puolihimmeä ja vesiohenteinen suoraan metallipinnoille soveltuva maali.

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, puolihimmeä ja vesiohenteinen suoraan metallipinnoille soveltuva maali.


Ominaisuudet

• Erittäin nopeasti kovettuva. Voi nopeuttaa maalausprosessia ja vähentää maalausyhdistelmän kokonaiskustannuksia. Lyhyempi seisokkiaika on merkittävä etu. • Ei erillistä pohjustusta. Fontecoat FD 20 on kehitetty erityisesti yksikerrosmaalaukseen. Erinomaisten korroosionesto-ominaisuuksiensa ansiosta tuote tarjoaa pitkäaikaista suojaa teräsrakenteille sekä koneille ja laitteille prosessi- ym. teollisuudessa. • Helppo levittää. Voidaan levittää paksuina kerroksina, jolloin maalausprosessi nopeutuu. Hyvä peittokyky helpottaa hitsaus- ja saumakohtien maalausta. Pölyton ruiskutus tekee tästä vesiohenteisesta tuotteesta vieläkin käyttäjäystävällisemmän. • Soveltuu käytettäväksi teräspintojen pintamaalina tai yksikerrosmaalina epoksiyhdistelmissä. • Erinomainen tarttuvuus ja pinnan sieto käytettäessä yhdessä Temakeep tartuntapohjamaalin kanssa, mahdollistaen erittäin nopeat läpimenoajat. • Voidaan käyttää myös pohja- tai välimaalina epoksi- ja polyuretaanijärjestelmissä. • Erittäin hyvä mekaanisen ja kemiallisen rasituksen kesto. • Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.


Käyttökohteet

• Käytetään runko- ja tukirakenteiden, hoitotasojen, kuljettimien ym. teräsrakenteiden sekä koneiden ja laitteiden maalaukseen.


Nopeasti kovettuva

Fontecoat FD 20 voi nopeuttaa maalausprosessia ja vähentää maalausyhdistelmän kokonaiskustannuksia. Lyhyempi seisokkiaika on merkittävä etu.

Product usp1prof_img
Fast curing

Ei erillistä pohjamaalia

Fontecoat FD 20 on kehitetty erityisesti yksikerrosmaalaukseen. Erinomaisten korroosionesto-ominaisuuksiensa ansiosta tuote tarjoaa pitkäaikaista suojaa teräsrakenteille sekä koneille ja laitteille prosessi- ym. teollisuudessa.

Product usp2prof_img
Self-priming

Helppo levittää

Fontecoat FD 20 voidaan levittää paksuina kerroksina, jolloin maalausprosessi nopeutuu. Hyvä peittokyky helpottaa hitsaus- ja saumakohtien maalausta. Pölyton ruiskutus tekee tästä vesiohenteisesta tuotteesta vieläkin käyttäjäystävällisemmän.

Product usp3prof_img
Easy to apply
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi