Teolliset maalausratkaisut listateollisuuteen

Teolliset maalausratkaisut listateollisuuteen

Tikkurilan tarjoamat listojen teolliset maalausratkaisut antavat parhaan mahdollisen suojan käsitellyille pinnoille ja auttavat parantamaan niiden kestävyyttä. Ratkaisut perustuvat yli 160 vuoden tietotaitoon ja kokemukseen. Asiantuntijoidemme tarjoama myynnin jälkeinen tuki lisää luottamusta ja takaa mielenrauhan.

Listat

Levittyvät helposti ja kuivuvat nopeasti

Tikkurilan listapinnoitteet levittyvät helposti ja toimivat hyvin teollisuuden käyttökohteissa. Ne kuivuvat nopeasti ja vähentävät kuitujen turpoamista, mikä tarkoittaa, että puun pinnasta nousee vähemmän kuituja.

Puupinnoitetuotteemme ja suositellut järjestelmämme on kehitetty ja testattu aidolla puupinnalla kaikkien tarvittavien testimenetelmien ja kansainvälisten testausstandardien mukaisesti.

Laaja valikoima värivaihtoehtoja

Listoja tai kattolistoja käytetään yleensä seinissä ja katoissa, jotta lopputulos näyttäisi mahdollisimman siistiltä. Laajassa värivalikoimassamme on tuhansia vaihtoehtoja, joten oikean värin löytäminen on helppoa mihin tilaan tahansa.

Käytetty materiaali vaihtelee alueittain. Pohjoismaissa käytetään yleisimmin MDF-levyä tai mäntyä, kun taas Etelä-Euroopassa suositaan laajempaa puumateriaalivalikoimaa, ja esimerkiksi tammi on siellä yleinen valinta. Lakkapintakäsittely on yleensä paras vaihtoehto tammelle.

Kestäviä ratkaisuja ihmisten ja planeetan hyväksi

Meitä ohjaa määrätietoinen innovointi, ja olemmekin sitoutuneet kehittämään ratkaisuja, jotka tukevat sekä ihmisten että planeetan hyvinvointia.

Jotta voisit valita kestävämmän vaihtoehdon, tarjoamme täydellisen valikoiman vesiohenteisia UV-valon avulla kuivuvia tuotteita.

Näillä huipputeknisillä tuotteilla saavutetaan sama laadukas lopputulos kuin perinteisillä liuotinohenteisilla tuotteilla. Erona on, että UV-kuivuvilla on alhaisemmat päästöt, joten niiden käyttö on turvallisempaa. UV-kuivaustekniikka auttaa asiakkaitamme myös tehostamaan tuotantoaan.

Valikoimaamme sisältyy M1-hyväksyttyjä tuotteita. Kaikki Tikkurilan tuotteet täyttävät uusimmat ympäristöstandardit, ja sisäkäyttöön tarkoitettuja tuotteitamme voi käyttää myös Joutsenmerkki-rakennuksissa.

Listat

Yhteistyötä paremman tulevaisuuden puolesta

Teemme yhteistyötä kanssasi, jotta ymmärrämme tuotteesi koko elinkaaren ja löydämme mahdollisuuksia parantaa tehokkuutta vähentämällä kustannuksia, nopeuttamalla hankeaikatauluja ja hallinnoimalla toimitusketjua huolellisesti. Teknisten palveluiden asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan yritystäsi saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Tikkurilan asiantuntijat auttavat sinua aina löytämään oikean tuotteen ja ratkaisun.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?
Ota yhteyttä

Maalausjärjestelmät

Tutustu kaikkiin rakennusten puulistojen maalausjärjestelmiimme valitsemalla "Etsi lisää maalausjärjestelmiä".

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi